Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Gemeni octombrie 2017

Horoscop Minerva Gemeni octombrie 2017 – Gemenii vor avea o lună extrem de norocoasă, bogată în romantism. În general, cariera lor va fi stabilă, și oarecum fără echivoc, astfel încât să îşi poată permite să-şi folosească energia în chestiuni personale acum.

Ce ne rezervă luna octombrie 2017?

HOROSCOP MINERVA LUNA OCTOMBRIE INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Finanțele lor vor fi stabile, însă nu vor avea parte de câștiguri majore în octombrie. Dacă nu sar calul în ce priveşte cheltuielile, ar trebui să le fie bine. În schimb, vor avea multe oportunități de socializare în această lună, deci să fie pregătiți să economisească pentru aceste momente!

Luna plină din 5 octombrie, în Berbec, va fi una interesantă pentru ei, deoarece îi vor umple cu o energie debordantă și vor simți nevoia de mişcare, astfel că seara va fi una excelentă pentru a dansa sau chiar să dea o petrecere pentru prieteni.

Dacă dansul nu este pe gustul lor, apropierea de foc îi va face să se simtă vii aşa că îi încurajez pentru un… foc în aer liber! Acest lucru îi va ajuta să se conecteze la energia focului adusă de Luna plină din Berbec.

Luna îi invită să celebreze bucuria momentului, o modalitate perfectă de a începe luna octombrie și de a pune la lucru spiritele bune.

Relaţional, lucrurile sunt mai bune decât am crede. Începând cu luna septembrie a anului trecut, Jupiter s-a aflat în Casa a 5-a, a iubirii şi a creativităţii. Au avut parte de multe activități plăcute în ultimul an și par să găsească entuziasm oriunde s-ar uita.

Posibil să fi fost întâlniri, să fi flirtrat și să fi fost romantici, în general. Indiferent dacă aceste eforturi au condus la relații de lungă durată, sufletul lor este pur și simplu hrănit din aceste bucurii mărunte.

Această perioadă bună va dura până pe 10 octombrie. Ar fi bine să-şi concentreze atenția asupra jocului, mai degrabă, decât să lucreze pentru că în perioada care urmează se vor concentra asupra altor domenii.

Din 11 octombrie, Jupiter va trece în Casa a 6-a, casa muncii, a responsabilităţilor profesionale şi a rutinei cotidiene. Deși aceasta este, cu siguranță, o schimbare drastică față de anul care a trecut, noile domenii li se vor părea mult mai interesante şi cum Jupiter se va afla aici până în luna noiembrie a anului viitor, se pot aștepta la o dezvoltare fără precedent a carierei lor.

Accentul pe munca pentru celălalt va fi pe deplin satisfăcător pentru ei, deoarece Balanța le guvernează cerul până pe 23 octombrie, cea care îi face pe oameni să-și pună ideile în acțiune și să facă lumea un loc mai bun.

Venus va fi în casa a 4-a, a familiei, până pe 14 octombrie. Cu atingerea feminină a lui Venus, ea va asigura că mediul familial este unul armonios și dătător de bine.

Vor simţi o dorinţă acută de a reveni la rădăcini în acest timp. Dacă există cineva din trecut, cu care sunt în legătură, să-i contacteze, deoarece îi așteaptă!

Adesea, oamenii deosebiţi din viața noastră sunt o legătură în sens karmic și se pot bucura acum de o reconectare cu karma lor. În plus, este un moment excelent să se concentreze asupra problemelor personale.

Vor fi deosebit de bucuroşi să facă ceva pentru cei dragi din familie și, în general, să le arate nu doar să le spună, cât de mult îi iubește.

Dacă există spații în casa pe care doresc să le renoveze, octombrie este luna care îi îndeamnă să o facă aşa că să-şi urmeze imboldul interior! Venus îi asigură că orice schimbare interioară devine o adevărată operă de artă.

Profesional, accentul cade pe relaţia lor cu locul de muncă şi cu colegii. Mercur, stăpânul lor, intră în Scorpion pe data de 17 octombrie, moment numai bun de a se descoperi pe sine şi de a descoperii sacralitatea lumii exterioare.

Din păcate, deşi au idei bune, le abandonează foarte repede, poate şi pentru că devin foarte repede agitaţi din cauza potopului de idei care uneori acţionează nu doar simultan ci şi contradictoriu.

Universul însă le cere să dea atenție la ceea ce este adevărat în ei. Sunt comunicatori nativi, iar Scorpionul îi încurajează să lase emoţiile să pătrundă adânc în sufletul lor pentru a-şi găsi vocea interioară.

De aceea aș tinde să cred că luna aceasta sunt sprijiniţi profesional Gemenii scriitori, oamenii de televiziune şi din media, psihologii şi profesorii. Comunicarea lor va fi astrală; să-şi noteze orice gânduri le vin.

Puterea lor este exprimată în scris, să o folosească în avantajul lor. Pe de altă parte, acest lucru îi inspiră spiritual și vor fi atrași de cărți sau idei spirituale, se simt liberi să exploreze noi modalități de abordare a spiritualităţii deoarece acum este momentul potrivit pentru a-şi extinde perspectiva.

Financiar, situația Gemenilor este dirijată de diferitele aspecte ale Lunii. Banii provin dintr-o varietate de surse și sunt cheltuţi pe lucruri de care au nevoie de data asta. Competențele lor financiare sunt excelente și, dacă îşi propun, vor fi implicaţi în multe acțiuni financiare.

Totuşi să fie atenţi, deoarece, partenerii lor par să fie o piedică pentru ei deoarece vor încerca să stopeze cheltuielile excesive.

În ce priveşte sănătatea, nu vor avea probleme excelentă dacă continuă cu o dietă sănătoasă și au grijă de ei.

Pe 23 octombrie, Soarele intră în Casa a 6-a care este, pritre altele, o casă a sănătăţii fizice. Această poziţie le va oferi instrumentele de care au nevoie pentru a rămâne sănătoşi și activi tot restul lunii.

Orele de muncă intensă trebuie alternate cu momentele de relaxare. Somnul este o necesitate socială, nu doar personală. Dacă sunt angoasaţi, un ceai de plante liniștitor – mușețel și lavandă, îi va ajuta să se cufunde într-un somn odihnitor.

Chiar dacă poate părea plictisitor, un duș lung, un scrub corporal și o loțiune calmantă pot transforma un corp obosit într-o adevărată operă de artă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top