Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Fecioară octombrie 2017

Horoscop Minerva Fecioară octombrie 2017 – Lucrurile vor începe să se mişte într-o direcţie sau alta în funcţie de tema natală a fiecăruia. Venus va intra în casa stăpânită de ei și pot profita de această ocazie pentru a-şi manifesta pregnant iubirea și îngrijirea de sine.

Ce ne rezervă luna octombrie 2017?

HOROSCOP MINERVA LUNA OCTOMBRIE INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Sunt asemenea unui arhitect care prosperă prin detaliile la care dau atenţie, de reglajele fine pe care le fac pentru a se armoniza.

Se văd ca o operă de artă ceea ce le exaltă vanitatea, dar ritmul de auto-îmbunătățire este unul statornic. Este momentul să se reevalueze pe sine dar şi modul în care îi ajută aspectul exterior. Există ceva la care nu s-au gândit?

Atributele fizice le vor reflecta oportunitățile financiare, iar această nouă ipostază îi va face pe toți să se întrebe ce este secretul lor.

Relaţional, dacă sunt într-o relație, vor începe să simtă, în sfârşit, că sunt sincronizați cu partenerii lor undeva spre mijlocul lunii octombrie. Pe măsură ce opoziţia Venus – Neptun începe să se resimtă, conflictele pot izbucni de nicărieri dar pot aduce la lumină şi vechi resentimente, ceea ce nu este bine.

Ar putea deveni prea critici față de parteneri și vor începe să îi vadă într-o lumină din ce în ce mai estompată. În comparație cu ei, partenerii lor pot să nu fie la fel de atenţi la detalii.

Deşi sunt cinstiţi și corecţi de cele mai multe ori, partenerii pot fi mai sensibili la criticile lor. Dacă această relație este menită să dureze, vor depăşi momentul iar tensiunile vor scădea începând cu 20 octombrie. Dacă sunt singuri în a doua jumătate a lunii oportunitățile romantice nu vor întârzia să apară.

După 20 octombrie, când Venus va fi în opoziție cu Neptun, accentul ar putea fi mai degrabă pe distracție ocazională decât pe angajamentul serios. Dar aceste noi activități sociale însă îi vor ajuta să deplaseze centrul de greutate de pe locul de muncă pe joc.

O schimbare pe care Fecioara obişnuită cu munca o va percepte ca pe o eliberare interioară. Au nevoie de această joacă pentru a echilibra schimbările pozitive și intense ale vieții lor profesionale și financiare. Nu trebuie să fie totul serios sau pe termen lung, dar este un moment de respiro de care au nevoie.

Pe de altă parte, gluma s-ar putea transforma în prietenii de lungă durată. Trebuie să fie doar puțin îndrăzneți şi să lase partea sălbatică din ei să se dezlănțuie atât în dormitor cât și pe ringul de dans!

Profesional, vor fi remarcaţi pentru realizările lor! Jupiter, planeta intelectului și a norocului îi va influența cel mai mult deoarece s-a mutat în casă financiară spre sfârșitul lunii trecute.

Va fi un nou început pentru ei! Energia planetară este intensificată în continuare până la faza de Luna Plină. Chiar dacă ar putea să se simtă stresati la locul de muncă, lucrând mai mult decât este necesar, eforturile lor vor fi răsplătite frumos.

Abundența și expansiunea lui Jupiter le vor influența, de asemenea, casa şi viaţa de familie pe axa de comunicare. Ar putea fii consilierul unui prieten apropiat, rudă sau iubit, deoarece oamenii tind să le ceară sfaturi practice când este nevoie de decizii sau apar conflicte neaşteptate. Sprijinul loial le va întări relațiile și le va permite să înflorească și mai mult.

De asemenea, ar putea să fie contactaţi de cineva pe care nu l-au văzut de ani de zile. În ciuda surprizei care îi va încerca, ştiu că planetele coordonează această acţiune în favoarea lor.

Pe 10 octombrie, Jupiter va intră în Casa a 3-a, a comunicării. Acest lucru se va resimţi cel mai mult la locul de muncă, în timp ce relațiile dintre colegi, clienți și șeful ierarhic se vor intensifica. Nimic nu îi opreşte să atingă cote nebănuite în carieră acum.

Financiar s-ar putea să apară noi oportunități pentru a-şi spori veniturile, însoţite de o posibilă promovare. Acest flux de bani ar putea duce la o investiție mai mare în viitor, aşa că să se pregătească pentru o schimbare financiară majoră către sfârșitul anului.

Jupiter s-a aşezat perfect pentru securitatea lor financiară. Dacă au în vedere schimbarea carierei sau au planificat o nouă afacere, acum este momentul potrivit pentru actualizarea acestor idei. Spiritul lor practic le va spune dacă sunt pregătiţi să rişte în viața profesională.

Ca sănătate se pot aştepta la calm, deoarece nu se preconizează să apară boli sau probleme luna aceasta. Să mănânce alimente hrănitoare și să doarmă cât trebuie, pe măsură ce se pregătesc pentru o mulțime de activități în sector profesional.

Cu cât vor fi mai multe oportunitățile sociale care apar în ultima săptămână a lunii, cu atât trebuie să îşi reorganizeze programul de odihnă. Este important să aibă timp atât pentru evenimentele sociale, cât și pentru perioadele de relaxare.

Au tendinţa să rămână la lucru mai târziu, peste program, mai mult decât colegii săi, motiv pentru care ar trebui să-şi facă un scop din a pleca câteva zile în vacanţă încă de la începutul lunii. Asta ca să se bucure nu doar de odihnă ci şi de compania unor prieteni buni. Să meargă la petreceri și la întâlniri în week-end-uri, să permită creierului lucrativ să se odinească cât mai mult, în favoarea creierul distractiv.

Să încerce să nu se îngrijoreze prea mult pentru viitor, deoarece octombrie dorește să le dăruiască oportunități pe măsură deoarece au lucrat atât de mult în acest an! Ca să se bucure de roadele muncii lor nu trebuie decât să se elibereze de stres şi să aibă încredere în procesul de renaştere personală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top