Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Vărsătorii se lovesc de oameni mincinoși și invidioși. Citește sfatul zilei de 27 septembrie 2017

Vărsătorii se lovesc de oameni care au interese ascunse. Citește sfatul zilei de 27 septembrie 2017 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 27 septembrie pentru fiecare zodie:

BERBEC – Nu te juca prea mult cu legea. Azi nu ai o zi tocmai bună și e bine să fii rezervat mai ales dacă pornești într-o călătorie de afaceri. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR – Nu te îmbăta cu apă rece. E adevărat că acum te bucuri de roadele muncii tale, însă până la adevăratul succes mai e cale lungă. Se poate mai mult. Vei vedea! Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI – Te mănâncă limba rău azi și ești pus pe discuții în contradictoriu. Apar discuții aprinse la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 5.

RAC – Lasă grijile de la locul de muncă la ușa casei tale. Nu purta energiile negative dintr-o parte în alta. Așa nu vei reuși niciodată să trăiești echilibrat. Numărul norocos al zilei: 1.

LEU – Posibilități există cu duiumul dacă te gândești la o schimbare profesională. Ai noroc azi la bani. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ – Gândurile tale zboară departe, departe, departe… În fiecare zi au un vis nou și asta e bine. O întrebare doar: Când treci la treabă? Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ – Ești solicitat în mai multe locuri, deci se anunță o zi agitată. Trebuie să îi faci față cu multă răbdare. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION – Ți-ai intrat în rolul naivului, al neștiutorului și asta te poate ajuta să afli niște adevăruri importante. Numărul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: Horoscop 27 septembrie 2017. Gemenii, protagoniștii unui conflict

SĂGETĂTOR – Arată-le celor din jur că știi ceea ce faci și că vorbele tale exprimă exact acțiunile tale. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN – Gândește-te la sarcinile pe care le ai de dus la bun sfârșit. Azi te confrunți cu multe termene-limită. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR – Ferește-te de mincinoși și invidioși. O să îi simți azi pe lângă tine. Îi vei vedea de la o poștă. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI – Se simte un aer nou în casa ta. Se vede că schimbările pe care le-ai făcut ți-au adus o stare de bine, un alt suflu. Numărul norocos al zilei: 6.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top