Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri beauty. Cum sa arati splendid fara sa te machiezi

Frumusete

Trucuri beauty. Cum sa arati splendid fara sa te machiezi

Trucuri beauty. Ruj, fond de ten, pudra, rimel, fard de pleoape, creion dermatograf… chiar ai nevoie de toate acestea ca sa te simti frumoasa in fiecare zi? Nu!

Exista trucuri prin care poti sa arati bine fara sa cari ditamai trusa de machiaj cu tine!

Vopseste-ti genele. In general, persoanele cu tenul mai deschis la culoare au gene satene sau saten spre blond. In momentul in care nu folosesti mascara, se creeaza senzatia ca ai genele scurte si rare. Acesta este si motivul pentru care prin vopsirea lor, genele tale vor prinde culoare mai ales la varfurile care te deranjeaza de fiecare data cand te uiti in oglinda pentru ca sunt aproape transparente.

Trucuri beauty. Cum sa arati splendid fara sa te machiezi

Sprancene conturate. Nu toata femeile sunt inzestrate cu sprancene bogate, cu o linie frumoasa, fapt pentru care tatuarea este o buna solutie. De altfel, in Romania exista numeroase vedete care si-au tatuat sprancenele, cum este si cazul celebrei Elena Merisoreanu, cantareata de muzica populara. Pentru a reda un aspect cat mai natural, este necesara tatuarea sprancenelor fir cu fir.

 

Machiaj semipermanent. Daca iti conturezi subtil linia genelor, fata ta se va schimba radical. Si aici vorbim despre solutia tatuarii. Tatuand linia genelor in tusuri putin mai groase, nu vei mai avea nevoie zilnic de creionul dermatograf, mai ales ca sunt momente cand te grabesti si riscul de a te poci este considerabil de mare.

Autobronzant. Motivul pentru care fondul de ten nu lipseste din trusa de machiaj este acela ca uniformizeaza culoarea pielii, corectand imperfectiunile. Insa o crema autobronzanta poate fi alternativa la fondul tau de ten. Alegand o nuanta aramie vei masca imperfectiunile tenului si vei arata ca si cum te-ai fi dat cu fond de ten.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top