Connect with us

Revistateo.ro

Star

Pavel Stratan: „Nu e soția mea, e fiica mea Cleopatra”. Uite cât de mare și frumoasă s-a făcut fetița care cânta piesa „Ghiță”!

Cleopatra Stratan a fost un adevărat fenomen în urmă cu mai bine de 10 ani. Micuța care interpreta melodia „Ghiță” este de nerecunoscut.

Cum arată azi fata lui Pavel Stratan

S-a făcut mare și frumoasă și este cea mai mare mândrie a tatălui său, celebrul cântăreț Pavel Stratan.

Acesta a postat o fotografie pe Facebook cu fiica ei și a ținut să le spună fanilor că în imagine nu e soția lui, ci fiica lui. „Nu este soția mea. Este fiica mea Cleopatra”, a scris Pavel.

Totul a pornit dintr-o joacă

În 2005, în timp ce Pavel se pregătea să își lanseze al treilea album muzical, acesta a luat-o pe fiica lui de doar trei ani în studioul de înregistrări.

Când Pavel a ajuns să înregistreze melodia „Mama”, fata a cerut să cânte ea melodia. Acela a fost momentul în care Pavel a descoperit talentul deosebit pe care îl are fiica sa, și de atunci cei doi cântă împreună la concerte.

CITESTE SI: Cum arată acum “Sclava Isaura”, femeia pentru care a plâns toată România

Cum arata celebra Veronica, personajul care i-a bucurat pe romani in perioada comunista

Cleopatra a intrat și în Cartea Recordurilor. A fost desemnată cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes și cel mai tânăr interpret care a câștigat trei premii MTV, printre altele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top