Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Monica Pop a spus adevărul despre cancer. Greșelile pe care le fac românii fără să știe

Cancerul este una dintre cele mai teribile boli, dacă nu cea mai gravă și, din nefericire, tot mai multe persoane sunt diagnosticate cu această afecțiune.

Cauzele cancerului, dezvăluite de Monica Pop

Doctorul Monica Pop a vorbit într-o emisiune de televiziune despre cum se ajunge la cancer. „Imunitatea scăzută îi caracterizează pe români, în mod special. Factorii care duc la scăderea imunității sunt: depresia, boala secolului, lipsa celor minimum 6 ore de somn și alimentația, adică lipsa proteinelor.

Un medic infecționist spunea că niciodată să nu pleci de acasă fără să mănânci proteine, un ou sau puțină brânză sau iaurt. De asemenea, vaccinul antigripal e foarte eficient. Eu îl fac de 8 ani și niciodată nu am avut nicio răceală puternică, nici când făceam chimioterapie și aveam imunitatea scăzută”, a declarat medicul.

CITEȘTE ȘI: 5 obiceiuri care pot afecta vederea, potrivit medicului Monica Pop

„Când am aflat diagnosticul, primul lucru la care m-am gândit și a fost o mare prostie, era să nu fac nimic. E o tâmpenie foarte mare, dar omul trece prin tot felul de stări în fața unei asemenea vești. Era o mare greșeală dacă persistam în ideea de a nu face nimic.

Apoi, m-am decis să fac tratamentul, deși nu a fost ușor, și nu am lipsit nicio zi de la spital, lucru pe care îi sfătuiesc pe toți oamenii care au această boală. Să își găsească o ocupație, să nu se gândească la boală și să nu vorbească deloc de boală”, a explicat Monica Pop.

Subiecte pe aceeasi tema: Celulele canceroase mor in 42 de zile. Un faimos suc austriac a vindecat peste 45,000 de mii de persoane de cancer

Rudolf Breuss a fost un terapeut faimos de origine austriaca, un barbat educat care i-a sprijinit pe cei din jurul sau.

Nascut in 1899, el si-a dedicat intreaga viata descoperirii unui tratament alternativ, care sa nu fie invaziv si care sa vindece cancerul si alte boli incurabile. Breuss insusi a pretins ca inca din 1950, el a vindecat cu success peste 2000 de pacienti.

Oricum, din 1986, exista peste 45,000 de marturii ale pacientilor vindecati, care atesta faptul ca banalul tratament al lui Breuss i-a vindecat.

Breuss a scris o carte, intitulata „Leacul lui Breuss impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusa in 7 limbi si a fost vanduta in peste 1 milion de copii.

Cum functioneaza?

Tratamentul lui Breuss impotriva cancerului consta intr-o metoda care se desfasoara pe parcursul a 42 de zile. Avand in vedere ca celulele canceroase au un alt fel de metabolism in comparatie cu cele normale, Breuss a facut o dieta care sa determine infometarea celulelor canceroase, pana la moartea lor, prin care nu le-a mai oferit ca hrana niciun tip de proteina din alimente. Dieta mentionata nu face absolut nici un rau celulelor sanatoase.

Regimul alimentar de 42 de zile al lui Breuss implica consumul ceaiului in cantitati mari, precum si a unui suc de legume dupa propria sa reteta. Tinand cont de faptul ca teoria sa spune ca celulele canceroase pot trai datorita proteinelor din alimentele solide consumate, Breuss a insistat foarte tare ca pacientii bolnavi de cancer sa nu bea sau sa manance nimic altceva decat ceaiuri si sucuri. Asadar, prin consumul a nimic altceva decat a sucului recomandat de Breuss, timp de 42 de zile, celulele canceroase vor muri, in timp ce celulele normale nu vor fi afectate.

Reteta lui Breuss pentru tratarea definitiva a cancerului

A se retine ca legumele folosite trebuie sa fie organice si proaspete.

„Tratamentul total de cancer” Breuss:

In timpul curei nu este permis sa se manance nimic timp de 42 de zile; se beau doar sucurile de legume in amestec cu ceaiurile respective.
Numai cu sucuri perfect naturale, de preferat preparate in casa.
Se consuma numai sucul, fara pulpa (zat), pentru ca acesta este hrana solida.
Daca ceaiul de coaja de cartofi nu are gust bun, se renunta; inseamna ca ficatul nu are nevoie de el.
De preferat sa nu se consume mai mult de o jumatate de litru de suc pe zi.
Se bea incet, cate o lingurita, se insaliveaza bine si apoi se inghite.
Toate ceaiurile se beau fara zahar.
Nu este voie numai suc, fara ceai.
Nu se trece brusc numai la cura, este nevoie de cateva zile pentru a va obisnui.
Dupa cura nu se revine brusc la alimentatie.

Exemplu pentru o zi:

dimineata, se bea intai, incet, jumatate de ceasca de ceai rece, pentru rinichi;
peste 30-60 minute, se bea 1-2 cesti de ceai de salvie cu sunatoare, menta si roinita;
dupa 30-60 minute, se ia o inghititura de suc bine insalivat, apoi se mai repeta la o jumatate de ora cate o gura de suc, sau numai cand se simte nevoia;
ceai pentru rinichi, se mai bea o data la pranz si o data seara, iar celelalte ceaiuri de cate ori se doreste;
sucurile, nu se beau mai mult de o inghititura bine insalivata si este recomandabil sa nu se depaseasca o jumatate de litru pe zi;

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top