Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 1-7 Octombrie – Berbec

Berbec – pentru aceşti nativi perioada debutează furtunos, cu eforturi serioase pentru a se achita de sarcini.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 1-7 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cu toate acestea ei nu destabilizează ci dimpotrivă, fac haz de necaz, căci, indiferent că sunt femeie sau bărbat, sunt atenţi la sforile care se trag pe la spatelor lor. Ei știu și simt asta, în special dacă sunt femei. Este ca şi cum cineva ar atenta nu doar la poziţia lor ci şi la relaţia lor.

Să fie atenţi mai ales la ziua de 2 octombrie, când Marte, stăpânul lor, nu se află într-o poziţie care să le fie avantajoasă. Planeta este în Fecioară și în inconjucție cu semnul lor, așa că le sugerez să aibă grijă la simptomele pe care le ignoră și la deciziile pe care le au de luat. Totul se declanșează pe fondul unor turbulenţe relaţionale, de atitudine, de prezenţă de spirit, cu alte cuvinte de stres.

Pătratul dintre conjuncția Uranus – Pluto și conjuncția Luna Neagră – Saturn le pune însă nervii la încercare, dar şi banii, așa că sfatul meu este să nu dea curs provocărilor dacă vor ca lucrurile să se menţină în matca lor. Tinerele ar putea avea o problemă de sănătate care să necesite o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă – apendicită sau peritonită iar tinerii pot intra în dispute cu o…femeie.

Pe 3 octombrie ar putea afla că sunt vizaţi fie de o creştere salarială, fie că cineva mai vârstnic din familie decide să le lase o moştenire. Copiii le pot face surprize plăcute părinţilor sau un cuplu află că vor deveni părinţi. În acelaşi timp, îi avertizez să fie în continuare atenţi, la relaţiile de serviciu sau cu colegii de muncă.

Pe 4 octombrie un trigonul dintre conjuncția Venus – Marte și Pluto le avantajează pe femeile care lucrează în ONG-uri sau instituţii care se ocupă de diverse aspecte ale vieţii de familie – violenţa în familie, promovarea egalităţii între sexe, egalitatea de şanse ş.a. Tot acum, trigonul minor cu focar Nodul Nord, între Jupiter și Uranus, le poate aduce fie un nou loc de muncă, fie o nouă poziţie socială. Cum îi ia gura pe dinainte însă, riscă să le fie furate ideile, aşa că atenţie la ce spun.

Cât priveşte sănătatea, să bea multe ceaiuri pentru că au o afinitate surpriză cu producerea litiazei renale. De asemenea, s-ar putea confrunta cu stări migrenoase greu de potolit mai ales dacă mai consumă şi licori bahice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top