Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 1-7 Octombrie – Balanță

Balanţa – trigonul în semne de foc îi energizează iar cel în semne de apă încă îi sensibilizează dar în acelaşi timp, le aduce beneficii care ţin de aspectul financiar şi speculativ. Ca să folosesc un termen la modă, aş spune că sunt în trend cu influxurile astrale.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 1-7 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Vor avea o zi controversată pe 1 octombrie, pentru că nici ei nu se prea înţeleg pe ei și nu-şi recunosc reacţiile. Acest lucru este normal, pe deoparte pentru că Mercur este în semnul lor, în Balanță, stresat de conjuncția Saturn – Lună Neagră; pe de alta conjuncția Marte – Venus. Revin amintiri, revin regrete. Le-aş sugera măcar acum să încerce să le analizeze, să caute și să găsească adevărata cauză din spatele lucrurilor.

Pe 2 şi 3 octombrie apar neînţelegeri pe fond de necomunicare. Ajung la ei informaţii disparate iar explicaţiile pe care le dau nu îi ajută deloc. De asemenea, simt pe pielea lor răutatea unora care vor să le strice imaginea sau vor să îi contrazică în tot ce fac.

Pe 4 octombrie, cei care susţin un examen sau se prezintă la un interviu – şi aş spune că aici sunt favorizate femeile, vor avea un mic câştig dar vor fi repede dezamăgiţi când vor vedea că lucrurile nu stau chiar aşa cum li s-a promis. Sfatul meu este să nu abandoneze, ci să aibă răbdare că lucrurile se vor rezolva. Dacă este vorba despre un proces, să se aştepte la amânare, iar dacă este vorba despre o decizie legată de un drum, să o amâne. Cei care studiază vor avea o perioadă bună.

Tot acum, în special pe 5 octombrie, când și studenții își reiau studiile, se pot acutiza o serie de neînţelegeri cu vecinii, cu colegii de cameră sau de palier din cămin, cu colegii de grupă. Disputa pare să aibă legătură cu felul în care sunt distribuite atribuțiile administrative, cum este făcut orarul ori cum este sala în care urmează să se țină cursurile și care ar putea duce la o mică revoltă. Noroc că în familie lucrurile sunt mai calme şi îşi vede fiecare de treaba lui.

Cei care suferă de boli autoimune, gen psoriazis sau dermatite, de exemplu, se pot confrunta acum cu pusee acute datorită stărilor de nemulţumire. Alţii pot avea reacţii digestive care se pot transforma în crize biliare. În ambele cazuri sfătuiesc să se ia o pauză, să se detaşeze şi să se liniştească.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top