Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 1-7 Octombrie – Scorpion

Scorpion – Trec printr-o serie de transformări interioare care se datorează în parte perioadei pe care o parcurg, iar pe de alta asistă la un fel de reacție a Unversului, gen după faptă și răsplată, care se întâmplă ca să le amintească că toate acțiunile noastre au și revers. Este ca și cum am spune că acestor nativi li se plătesc astral nişte poliţe.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 1-7 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Susţinută dar în acelaşi timp şi atacată, este axa socială pe 2 și 3 octombrie. Este ca şi cum pe de o parte le vin bani, iar pe de alta, aşa cum vin aşa îi dau. Au în Casa banilor munciți conjucția Saturn – Pluto care face pătrat cu Chiron, așa că le-aș sugera să se țină cât mai departe de speculațiile financiare, mai ales că nu sunt ajutați, creativitatea lor lasând de dorit.

Pe 3 octombrie sunt posibile achiziţii pentru gospodărie, de la accesorii la decoraţiuni care de care mai ciudate, de se miră chiar şi ei de unde gustul eclectic. Fie vorba-ntre noi, nu s-au preocupat ei de artă şi estetic, decât în măsura în care aceasta le-ar fi servit în atingerea anumitor scopuri.

Profesional, 4 şi 5 octombrie le ridică mingea la fileu şi au ocazia să demonstreze de ce doresc să se implice în programe cu caracter social. Se discută chiar unele contracte dar fac ei ce fac, şi întâlnirea se încheie în coadă de peşte. Au ide,i dar dacă ne le pun imediat în practică, le vin altele şi uite aşa nu mai materializează mare lucru. Să facă bine să se concentreze aşa cum le este obiceiul, ca să poată avea ce-şi doresc. Cred că pentru unii dintre ei s-au produs schimbările majore care trebuiau să se petreacă, alţii încă fierb în creuzetul responsabilităţilor şi a discuţiilor -mă refer la cei maturi care au o carieră în spate. Cei tineri să participe la concursuri de promovare că nu le va fi rău. Se implică în tot ce se cere la locul de muncă şi în relaţiile cu colegii.

6 octombrie este o zi a împlinirilor familiale. Lucrurile merg în direcţia dorită iar atmosfera este una cum nu au mai trăt ei de multă vreme. Dacă este vorba despre o afacere, vor da lovitura, dacă vorbim despre terapiile alternative vor avea ocazia să strălucească, în sensul bun al cuvântului, dovedind un pragmatism şi o coerenţă tipic scopionică. Dacă este vorba doar despre cotidian, acestea vor avea cursul lin şi liniştit al armoniei.

7 octombrie poate aduce nori în paradis, cu unul din copii sau partenerul / partenera și vor sări scântei. Nu le place să-și cheltuiască banii aiurea și începerea cursurilor universitare va da un gol serios în bugetul lor.

Nu se plâng de sănătate, deşi sunt unele mici supărări care ţin de oboseală şi de stres, aşa că să ia lucrurile cum sunt şi să meargă mai departe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top