Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 1-7 Octombrie – Săgetător

Săgetător – se liniştesc spiritele şi pentru aceşti nativi. Se lasă calmul şi în familie: lucrurile devine mai puţin obositoare sau enervante, par să-şi regăsească aplombul şi bonomia cu care suntem obişnuiţi. Sunt tipul de oameni cărora nu le place să vorbească despre problemele lor, aşa că vor afişa buna dispoziţie și vă vor deschide ușa. Două zile excelente sunt 1 și 2 octombrie.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 1-7 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

3 octombrie poate aduce o înţelegere de natură contractuală, posibil să fie ceva de genul unui contract prenupţial pentru cei care se căsătoresc, dar poate fi vorba şi despre un contract pentru un spaţiu sau cabinet, unde cei cu profesii liberale să-şi poată desfăşura activitatea. Atenţie la termenii contractului, pentru că i-ar putea sufoca financiar.

Pe 4 octombrie cei tineri vor să-și schimbe mașina, așa că se înțeleg cu cineva din familie în ce privește achiziţia uneia noi. Banii vin nu din resurse proprii ci din susţinerea unei rude apropiate – părinte sau bunici, ori vor fi cadorisiti cu un autoturism. Pierderea unui amic bun le va da sufletele peste cap, dar asta este viaţa. Femeile sunt beneficiarele unor sume pe care le aşteaptă de ceva vreme.

5 octombrie este o zi liniştită, în care este bine ca atât adulţii cât şi vârstnicii să-şi facă o serie de controale medicale. De asemenea, este o zi bună pentru a face ITP-ul la maşină sau pentru întocmirea documentaţiilor contabile.

În 6 octombrie rezolvă probleme care ţin de familie, în sensul că vor plănui schimbarea locuinţei sau renovarea celei pe care o au. Sugerez să o facă, pentru că au toată energia necesară să rezolve problemele gospodăreşti. Este un debuşeu pentru frământările lor interioare şi pentru o toamnă care să aducă şi materializarea speranţelor. Totuşi, Saturn în semnul lor până la sfârșitul anului, poate produce în existenţa unor Săgetători, mici cutremure sentimentale.

Pe 7 octombrie lucrurile se tensionează pe drumul de întoarcere acasă sau la cămin. Tinerele mai ales au darul de a intra în conflicte cu vânzătorii dar şi cu vecinii. Este posibil să izbucnească un conflict şi între surori sau cumnate vis-a-vis de cazare, una vrea în cămin, alta vrea gazdă.

Ca sănătate rămâne disputată axa metabolică și artrozele de sezon. Cronicizarea unor boli, frecvenţa din ce în ce mai crescută a puseelor acute le dă de gândit și poate îşi vor face timp şi vor merge la medic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top