Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 1-7 Octombrie – Pești

Peşti – marcantă rămâne şi pentru ei casa carierei. Luna Neagră a trecut în Casa a 11-a și poate aduce soluţii din partea unor prieteni pentru rezolvarea unor probleme profesionale, dar, în aceeaşi măsură, Saturn în Casa a 10-a a carierei, în domiciliu, poate să le aducă un plus de imagine datorită inventivității şi a dăruirii pentru celălalt.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 1-7 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Aș spune că sunt avantajați cei care lucrează în medii cu rol protectiv – sănătate, asistență sociala, învățământ.

Interesantă mi se pare configurația astrală numită Casă, cu focar conjuncția Lună Neagră – Saturn, care sugerează posibilitatea cotinuării unor contracte, câștigarea unui protector sau îndepărtarea unor aşa-zişi prieteni, care mai mult îi obosesc decât să îi impulsioneze să meargă mai departe. Acestea vor fi înlocuite rapid cu altele și chiar vor semna luni, 2 octombrie sau miercuri 4 octombrie, alt contract. Totuşi, dacă sunt şoferi, şi lor le spun atenţie la volan, pentru că ar putea avea probleme. Există riscul de a accidenta un vârstnic şi de aici o întreagă nebunie.

Comunicarea va fi bună iar drumurile scurte le vor fi un beneficiu, cu rezolvări dintre cele mai neaşteptate, demersuri din care la un moment dat să vină chiar şi ceva bani.

Ziua de 3 octombrie le aduce bani celor care lucrează în domenii care îi pun în contact direct cu oamenii – relaţii publice, vânzări, televiziune. Cei care lucrează în domenii cu caracter restrictiv pot fi promovaţi sau pot fi mutaţi la un alt serviciu, mult mai convenabil.

Pe 4 octombrie, unii nativi Peşti pot decide că a venit momentul să ia viaţa pe cont propriu şi în aceste condiţii fac planuri să deschidă o mică firmă – ceea ce nu le-aş sugera acum; fie să ia drumurile străinătăţii în picioare, ceea ce mi se pare mult mai benefic deşi eu nu sunt adepta emigrării.

Cei care se vor prezenta la un interviu sau vor da examen pe 5 octombrie, vor avea surprize prin darul locvacităţii, căci îşi vor impresiona auditoriul – comisia sau profesorii, prin elocinţă, logică şi perspectivă, fapt care le-ar putea aduce un job pe cinste sau o notă maximă. Unora destinul va face să li se înmulţească familia înainte de vreme, dar şi aşa venirea pe lume a copilului va fi o bucurie pentru părinţi. Pentru cei care sunt preocupaţi de metafizică şi de terapii alternative va fi o săptămână fastă!

Să încerce să nu facă abuzuri alimentare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top