Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 30 septembrie 2017. Sfaturi utile pentru situații în care nu ești sigur de alegere.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 30 septembrie 2017. Gemenii, sfătuiți să aibă mai multă răbdare

Gemenii sunt sfătuiți să aibă mai multă răbdare. Nu toate lucrurile se petrec atunci când vor ei, așa că ar fi bine să învețe să nu mai forțeze lucrurile.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Atunci când știi că este vina ta, nu ezita să-ți prezinți scuzele. Nu este nici penibil și nici rușinos să fii tu cel care admite greșeala. Un cuvânt spus la momentul potrivit valorează extrem de mult! Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai o stare de disconfort, fără să ai un anume motiv. Ești irascibil și nervos pe toată lumea. Schimbarea e la tine și orice stare de spirit poate fi schimbată dacă alegi să faci lucruri care te bucură. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu aștepta să fii întrebat. Spune ce te deranjează, ce te nemulțumește, dacă vrei să-ți ții oamenii aproape. Doar arătând că ești supărat nimeni nu va ghici ce se întâmplă cu tine. Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Fii mai atent cu banii! Nu mai împrumuta sau nu te întinde mai mult decât ți-e plapuma. Stresul și neliniștea ți le alimentezi singuri cu pașii greșiți pe care îi faci. Amintește-ți că și sănătatea este extrem de importantă! Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Refuză să-i mai lași pe ceilalți să se amestece în treburile tale. Pentru asta, fii mai încrezător în calitățile tale! Asumarea responsabilităților va influența modul în care ești văzut la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATU ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Nu te mai compara cu cei din jur! Fără să vrei devii invidios și frustrat de ceea ce ei au și tu nu. Luptă să ajungi să fii mulțumit de tine, de lucrurile tale și de oamenii din jurul tău! Renunță să mai judeci persoanele! Numărul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Luarea deciziilor la primul impuls vor duce la pierderi. Gândește și regândește strategia înainte de a face un lucru pe care să-l regreți. Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Vorbiți și împărtășiți ideile și soluțiile pentru orice problemă apărută la locul de muncă sau la școală. Vorba dulce mult aduce, așa că alege calea spre liniște pentru rezolvarea unor divergențe. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Nu lăsați ca ideile altora să vă limiteze alegerile sau să vă descurajeze să vă urmați planurile. Faceți tot ce este necesar pentru a vă urmări visul. Numărul norocos al zilei: 28.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu pierde din vedere ceea ce este important. Ai grijă de afaceri, bani și sănătate, în primul rând. Evită situațiile imprevizibile și persoanele care posedă obiceiuri proaste. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

O schimbare este de bun augur întotdeauna! Este și asta o soluție atunci când ești trist. O vizită la coafor, de exemplu, te poate ajuta să-ți recapezi încrederea că lucrurile nu sunt toate atât de negre. Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Menține-ți punctul de vedere atunci când ai dreptate. Însă, doar atunci când ai cu tine și bagajul de argumente. Nu o da în cealaltă extremă și să vrei să arăți că doar tu ai dreptate. Numărul norocos al zilei: 22.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top