Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 3 octombrie 2017. Unele zodii sunt sfătuite să fie calme și să gândească mai profund înainte de a face alegeri.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 3 octombrie 2017. Taurii sunt sfătuiți să lase vorbele și să treacă la fapte

Sfatul zilei 3 octombrie 2017. Unele zodii au nevoie de timp pentru a rezolva unele probleme, în timp ce altele sunt sfătuite să comunice pentru a se elibera de tensiune.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Încearcă să te desprinzi de trecut. Dacă nu vei reuși să depășești unele situații, este imposibil să te poți concentra pe prezent. Nu uita că timpul este prețios și oricât ai vrea nu-l mai poți întoarce! Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

O faptă bună face cât o mie de cuvinte! Degeaba îi spui tu partenerul de viață vorbe duioase dacă faptele arată contrariul! Hai să schimbăm placa și să asistăm la rezultate! Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Învinge-ți teama! Dacă înainte de a vorbi sau a face ceva te temi de reacții, luptă să rezolvi situația. Nu faci decât să arăți că nu ai încredere în tine! Cere ajutor partenerului de viață! numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Gelozia este o dovadă de iubire…însă cu limite! Dacă ea se transformă în posesivitate, situația scapă de sub control. Comunică cu partenerul de viață, altfel nu va duce la nimic bun! Crizele de gelozie se vor transforma în mari certuri! Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Încăpățânarea nu este o rezolvare. Dacă nu facă decât să fii contra în orice situație, doar pentru că nu vrei să accepți realitatea, vei risca să pierzi oameni din jurul tău. Acceptă că nu ai dreptate mereu! Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Te plângi că nu mai ai bani deși e abia începutul lunii? Nu este vina nimănui. Învață să fii mai organizat. Nu este vina nimănui că nu știi tu să-ți impui limite. Fii mai chibzuit! Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Te superi din orice și toți din jurul tău se tem să facă vreo glumă! Nu e o atitudine potrivită, mai ales că nimeni nu are vreo intenție rea. Ține minte: ce ție nu-ți place altuia nu-i face! Numărul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Nu mai ignora persoanele care îți vor binele! Nu mai pierde timp să acorzi atenție celor care nu merită. Roata se întoarce și nu o sa-ți convină! Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Ești stresat și starea ta are repercursiuni atât la locul de muncă cât și acasă, în sânul familiei! Nu îți faci bine nici ție și nici celor din jur! Spune ce ai pe suflet și ce te macină și te vei simți ușurat! Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Cere și ți se va da! Dacă doar te plângi sau îți povesteți nevoile, nimeni nu va ghici că tu ai nevoie de un real ajutor. Învață să nu mai aștepți ca cei din jur să-ți nimerească dorințele! Spune-le! Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Ai grijă la ton, la reacții! Ai tendința să te răzbuni pe oricine îți iese în cale. Nu este vina nimănui că tu ai dat greș într-o situație și că lucrurile nu ți-au ieșit așa cum ai vrut! Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Ești plin de viață și radiezi! Ai o atitudine pozitivă molipsitoare! Lumea din jurul tău te apreciază și te consideră un bun prieten. Numărul norocos al zilei: 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top