Connect with us

Revistateo.ro

Cele 10 aplicatii de frumusete gratuite pe care trebuie sa le ai pe telefonul tau

Frumusete

Cele 10 aplicatii de frumusete gratuite pe care trebuie sa le ai pe telefonul tau

Cele 10 aplicatii de frumusete gratuite. Traim in era tehnologiei si comunicam prin telefon mai mult decat o facem fata in fata.

Profitand de beneficiile aduse de Internet in viata noastra, puteti descarca gratuit aplicatii de frumusete pentru telefonul dumneavoastra. Aplicatiile contin informatii la zi despre produse cosmetice, trucuri in beauty si multe alte aspecte pe care orice femeie doreste sa le cunoasca.

Beauty tips. Aceasta aplicatie iti ofera informatii actualizate despre cum sa te machiezi, oferindu-ti 2.000 de trucuri pentru piele si par. Este disponibila pe iPhone si iPad.

CITESTE SICUM SA ARATI SPLENDID FARA SA TE MACHIEZI

OPI app. Aceasta aplicatie le va innebuni de-a dreptul pe doamne! Marca de lacuri de unghii OPI si-a lansat o aplicatie prin care poti verifica virtual, doar cu telefonul, daca lacul de pe unghiile tale te favorizeaza sau nu. In plus, dincolo de sfaturi si informatii, poti incerca printr-o simpla atingere a ecranului diferite culori care ti s-ar potrivi, unele recomandate chiar de aplicatie. Tu ce culoare preferi pentru unghiile tale?

Celebrity MakeUp Looks. Aceasta aplicatie aduna cele mai bune tutoriale de machiaj postate pe Internet ale celebritatilor. Videoclipurile iti spun cu amanuntul cum trebuie sa aplici fondul de ten sau cum trebuie sa iti conturezi ochii cu creionul dermatograf.

CITESTE SIVIDEO: MACHIAJ IN 5 MINUTE

App L oreal Paris. Aceasta aplicatie exista in fiecare tara acolo unde sunt prezentele magazinele L oreal. Aplicatia iti pune la dispozitie cele mai noi produse ale firmei, informatii privitoare la preturi si perioadele de oferte.

Make Up For Ever Pocket Studio. Expertii de la MakeUp For Ever iti pun la dispozitie secretele lor pentru a avea un look perfect.

Beauty camera. Moda selfie-urilor a ajuns si in aplicatiile de frumusete. Aceasta corecteaza imperfectiunile observate dintr-o fotografie selfie pentru a arata cat mai bine in poza. Editorul de imagini este disponibil pentru toate telefoanele.

CITESTE SITENDINTA LA CARE NU TE-AI ASTEPTAT IN MACHIAJ. NOUA MODA PRINTRE VEDETE

Perfect 365. Cu aceasta aplicatie te distrezi. Alege o poza din telefonul tau si albeste-ti dintii, elimina-ti cosurile, corecteaza-ti firele de par aparute in locuri neprevazute sau, de ce nu, modifica-ti fata ca sa fie mai supla sau mai rotunjioara. Nu-i asa ca e funny?

Modiface Photo Editor. Indrazneste sa probezi virtual ceea ce ti-e friza sa faci in realitate. Iti poti schimba culoarea parului, poti sa il tai sau sa il piepteni, sa te machiezi in functie de preferinte, in general sa risti orice varianta pentru a vedea cum iti sta. Daca iti place rezultatul, treci la treaba si transforma virtualul in real!

Hair Design App. Aceasta aplicatie este ca si un catalog de coafuri care mai de care mai interesante, insa unde ti se explica trucurile prin care s-a ajuns la o anumita frizura.

Sephora to go. Ati ghicit, este aplicatia brandului Sephora: contine informatii despre ofertele in vigoare sau viitoarele reduceri de la magazinele Sephora din apropierea ta, si fotografii cu produsele firmei pe care le poti testa cu lupa. Lupa virtuala, bineinteles.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Vera

    2014-08-22T00:30:48+03:00 at 2014-08-22T00:30:48+03:00

    In curand voi renunta la telefonul mobil, fixul mi-e suficient. Ma enerveaza cand ma suna cineva la ora 7, intr-o duminica si ma-ntreaba:” Ce faci, dormi?”. Cand astept sa-mi vina randul la stomatolog, trebuie sa-i explic functionarei de la banca de ce nu vreau card de cumparaturi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top