Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 4 octombrie 2017. Sfaturi pentru zodiile care trec prin situații dificile, schimbări bruște și probleme amoroase.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 4 octombrie 2017. Balanțele trebuie să răspundă la această întrebare

Sfatul zilei 4 octombrie 2017. Multe zodii nu pot depăși zona de confort, iar altele nu știu să-și stabilească prioritățile, motiv pentru care apar tensiunile. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Dacă un prieten îți cere ajutorul și poți să fii de folos, nu sta pe gânduri! O mână de ajutor într-un moment de criză poate lega prietenii pe viață. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Eforturile de avansare în carieră, pe care le-ați făcut în ultimele săptămâni, ar putea da rezultate. Însă ai grijă cum gestionezi succesul. E mai ușor să cobori o treaptă decât să o urci! Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Îți stă capul numai la job, la sarcini și nu faci decât să te afunzi într-o stare negativă. Grav este faptul că o transmiți și poate dăuna relației amoroase. Ai grijă la comportament! Numărul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Fii deschis la sfaturile apropiaților. Nu mai lua doar ceea ce îți convine dintr-o discuție cu prietenii sau partenerul de viață. Dacă nici ei nu te învață de bine, atunci cine?! Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fie că vrei, fie că nu vrei, mereu vei ajunge și tu în atenția oamenilor. Nu mai lua totul personal. Învață că nu vei reuși niciodată să fii pe placul tuturor. Numărul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Schimbă tactica! Fii precaut și dimplomat. Analizează din timp evenimentele care urmează în viața ta și încearcă să-ți faci planuri și pe termen mai lung. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Îți merge bine pe toate planurile, dar tot nu simți că ești fericit? Înseamnă că problema este la tine. Ia un pix și o foaie și răspunde la întrebarea: „De ce nu sunt fericit?” Analizează răspunsurile care ți-au trecut prin minte și treci la fapte. Numărul norocos al zilei: 26.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Îți place să fii în centrul atenției! Nu e de condamnat! Însă, atunci când forțezi lucrurile, nu vei face decât să stârnești invidia și răutatea celor din jur. Fii natural, fii prietenos și bun ascultător! Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Ar trebui să te simți optimist, entuziast și motivat. Nu te lăsa doborât de primul obstacol ieșit în cale. Testează-ți limitele și stabilește-ți obiectivele! Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Afacerile și interesele dvs. financiare ar putea face dintr-o dată o întorsătură spre bine. Orice dificultăți pe care le-ați avut poate dispărea ca și cum ar fi prin magie. Oricare ar fi munca ta, fie legată de o carieră sau de proiecte proprii, ar trebui să alergi dintr-o dată mult mai bine. Ar trebui să vă simțiți fizic puternic și energic. Optimismul și entuziasmul îți pătrund gândurile.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Nu mai evita să te gândești la ce îți dorești de la viață. Dacă ești singur și îți dorești să începi o relație, pornește de la ceea ce îți dorești din partea partenerului. Dacă ești deja într-o relație, comunică-i ceea ce nu îți mai este pe plac. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Orice problemă are rezolvare! Sensibilitatea specifică acestei zodii poate fi depășită dacă știi să comunici. Vorbește, întreabă, treci la acțiune! Nu există „nu se poate”! Există „nu vreau”! Numărul norocos al zilei: 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top