Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie – Taur

Taur – Acești nativi trebuie să se pregătească pentru o schimbare. Este posibil să nu își dorească să iasă din zona lor de confort, dar să fie obligați să o facă chiar dacă cu prudență. Tema de a nu greși ar putea fi o capcană.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 8-14 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Mai bine un pas viguros și sigur! Săptămâna aceasta reprezintă pentru ei oportunitatea de a face transformari durabile în viața lor, așa cum și-au construit drumul și până acum.

Joi, 12 octombrie, Uranus, cel care face jocurile, este în Casa a 12-a, a lucrurilor neștiute și a secretelor. El va face ultima opoziție grad pe grad cu Jupiter aflat în Casa a 6-a, a serviciului, a rutinei cotidiene și a relațiilor de serviciu.

Se simt încurajați să strălucească și să treacă cu vederea atitudinea unora. Dejucarea jocurilor îi face să gândească. Este modul în care își conșientizează impulsurilor și dependențele, inclusiv relațiile nesănătoase cu unii colegi.

De precizat un lucru și anume, Casa a 6-a este o casă asociată cu o dorință de perfecționism, iar cu Jupiter aici, ar putea sări calul dacă nu sunt atenți. Să se autocenzureze și să se elibereze de prejudecăți.

Atâta timp cât sunt pe calea cea bună, ritmul nu mai contează. Chiar dacă nu își reinventează viața, pot adopta obiceiuri mai sănătoase. Înainte de a ajunge să mănânce alimente fast food sau de a se apuca de un sport anume, să reflecteze asupra impulsurilor inconștiente. Cu cât vor arunca lumină pe aceste lucruri, cu atât vor fi mai puțin atrăgătoare.

Tot joi, Pluto transformatorul, își termină controlul asupra spiritului de aventură și de expansiune pe care le-a ajustat permanent în ultimele 5 luni.

Cum le plac rutina și cuibul lor sigur, confortabil, această lungă hibernare psihică posibil să-i fi lăsat fără putere. Încep să se lupte cu inerția și stagnarea, caută noi căi – aproape că nu mai contează care sunt, atâta timp cât își pun imaginația și corpul în mișcare.

Casa a 9-a vizează extinderea orizonturilor, literal și figurativ. Pur și simplu gândul la o mică vacanță, cum ar fi retragerea într-un loc izolat unde să scrie, ultimul surfing pe anul acesta sau o tabăra de yoga, toate acestea îi pot ajuta să se alimenteze.

Pe măsură ce această planetă revoluționară revine în mers normal, sufletul lor își va dori experiențe noi și interacțiuni interpersonale. Asta nu înseamnă că trebuie să abandoneze lectura, plimbările, intratul prin librării, opțiunile culturale – teatrul, opera, jazz-ul. Să își asume lecțiile pe care le-au învățat din această explorare a vieții ca să-și testeze limitele propriului zbor.

Vineri, 13 octombrie, Mercur se alătură expansivului Jupiter proaspăt poposit în Scorpion, alimentându-le dorința de a aduce ceva nou în viața lor. Nu este nevoie să facă ceva radical. O abordare bună ar fi să încerce câteva activități noi și să vadă dacă este ceva la care se pot angaja.

Ca sănătate, este posibil să adopte o nouă dietă în ce privește alimentația, mișcarea și felul în care își îngrijesc corpul. Să nu uite de un somn adecvat, de hidratare și de reducerea stresului. Aș sugera masajul odată sau de două ori pe săptămână și, pe măsură ce vremea se răcește, să se concentreze pe medicina preventivă, cea mai bună dintre toate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top