Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie – Gemeni

Gemeni – Foarte activă pentru acești nativi este Casa a 12-a, casa lucrurilor ascunse, a secretelor și a bolilor neștiute, unde se află năbădăiosul Uranus, în opoziție cu Jupiter din Casa a 6-a casa muncii în colectiv, a noii tehnologii aplicate, a rutinei cotidiene și a bolilor acute.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 8-14 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Este o primă ocazie pentru nativii acestui semn, orientat spre oameni, să experimenteze diverse tipuri de colaborări. S-ar putea să fie atrași, în mod special, fascinați chiar și foarte activi în ce privește o lucrare importantă de pe urma căreia să beneficieze alții. Uranus acționează ca un accelerator și un parteneriat se poate urni foarte repede, când întâlnesc persoana potrivită.

Să se bucure de ceea ce știu să facă, aprofundând pentru ei ceea ce fac și nu pentru ceilalți. Oare colegii lor sunt la fel de ambițiși ca și ei, le apreciază latura neconvențională? Nu trebuie să fie siguri de asta, dar este important să știe că aceștia împărtășesc – sau cel puțin respectă – obiectivele pe termen lung pe care și le propun.

S-ar putea să fie mai fericiți dacă consipiră, în ghilimele spus, deoarece fiecare oferă ceea ce știe, dar diferit, ceea ce reprezintă un plus pentru semnul lor, de aer mutabil.

Chiar și atunci când sunt mulțumiți de ceea ce fac, trebuie să rămână cu picioarele pe pământ și să aibă în vedere lucrurile practice. Să-și noteze tot ceea ce doresc sau ce sarcini trasează iar dacă miza este mare, să discute cu un avocat pentru elaborarea unui contract.

Pe de altă parte, după cinci luni de epuizare emoțională datortă lui Pluto retrograd în Casa a 9-a a ideilor filosofice, a studiilor superioare dar și a călătoriilor lungi, iată că acum Gemenii sunt pregătiți pentru călătorii metafizice, dar mai ales este momentul pentru a-și satisface curiozitatea caracteristică.

Joi, pe 12 octombrie, Pluto își reia mersul normal. Este un moment în care Gemenii ar putea să evalueze daunele dar se și pot asigura că structura lor intimă este intactă – și să înceapă să se gândească la ceea ce va urma. Pentru că poate au experimentat viața la un nivel mai profund decât oricând înainte, nu vor să se grăbească dar nici să se oprească, ci să continue de acolo de unde au rămas, înainte ca Pluto să fi intrat în retrogradare.

Aceste lecții, greu câștigate, sunt însemne proprii și va fi instructiv să proceseze ceea ce au învățat, chiar dacă aceste momente sunt, probabil, dureroase.

Unii Gemeni vor fi forțați să analizeze probleme care țin de abandon, de furie sau de incompetență. Dar să nu uite că numai atunci când se aruncă cu curaj în profunzimile vieții interioare, învață despre adevărata natură a omului și descoperă dorințele lor cele mai profunde. Și că pe măsură ce ajung să înțeleagă și să accepte mai mult, vor putea să trăiască și să iubească cu adevărat.

De acum vorbim despre lucruri care încep să curgă din nou: încă de luni, 9 octombrie, cu un vârf de lance pe 14 octombrie, conjuncția Soare – Mercur, se va pregăti să treacă în Casa a 6-a a rutinei cotidiene și a relației cu colegii de muncă. În ultimele două luni, mai precis din 25 iulie, Gemenii s-au concentrat mai puțin pe munca de creație, cât pe familie și pe probleme personale, în special, în timpul retrogradării acestuia, pe 12 august și 5 septembrie.

Dacă s-au lovit de vreun obstacol la locul de muncă sau au făcut o pasiune pentru un proiect anume, acest tranzit a lui Mercur, care va dura până în 17 octombrie, îi poate ajuta să îl depășească sau să îl soluționeze.

Tensiunile reziduale cu colegii de muncă dar și din familie ar trebui să dispară. Dacă vor să schimbe ceva la sine pot să o facă, dar să nu uite că lumina reflectoarelor va fi din nou pe ei, deci să se pregătească să îi facă față.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top