Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie – Leu

Leu – Acești nativi, chiar dacă gândesc lucrurile la nivel personal, cu siguranță acționează la nivel global! Revoluționarul Uranus, își pregătește trecerea în semnul Taurului, în Casa Carierei, devine energic și îl capacitează și pe expansivul Jupiter aflat în Casa familiei, intrat deja în semnul Scorpionului.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 8-14 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pentru Leii care și-au îndreptat atenția asupra dominației mondiale sau doar asupra avansării rapide este o veste bună. O pauză pentru o călătorie sau pentru construirea propriului imperiu ar putea deveni posibilă.

Dacă și-au făcut temele spirituale, să fie gata să se apuce să materializeze această oportunitate rară. Este posibil ca unii Lei să cadă în capcane abil țesute în jurul lor, cel puțin în următoarele 6 dacă nu 12 luni, și atunci ar trebui să verifice mai atent propunerile care li se fac.

Jupiter aduce noroc, cu condiția să fie folosit bunul simț, și planurile lor au șanse foarte bune de a reuși. Acest sector guvernează, de asemenea, întemeirea unei familii, apariția unui copil, munca independentă dar legală, astfel încât vor avea parte de impulsul cosmic dorit, în timpul acestui tranzit.

Acest reviriment se datorează confruntării celor doi titani pe 3 martie. Întrebarea este, ce semințe au semănat atunci sau ce vise au amânat?

Acum au o a doua șansă de a face bine ceva ce le-a fost confiscat la sfârșitul iernii trecute. Dacă au timp, dorință și resurse, să se lanseze în tatonări antreprenoriale. Acum este oportunitatea perfectă. Dar să nu facă pasul decât atunci când au toate informațiile. Jupiter poate extinde încrederea și dorința de a-și asuma riscuri, ceea ce ar putea duce la un salariu uriaș, dacă știu cum să-și joace șansa.

Apoi, să nu își neglijeze corpul în timp ce caută în mod firesc manifestarea personală, pentru că Pluto, cathartic, termină o retrogradare de cinci luni în Casa a 6-a a organizării, a serviciului și a unei viați sănătoase.

Ei, bine, după cinci luni de mers în gol sau, mai rău, revenind la vechi obiceiuri, pot să facă o plimbare fără griji, pot merge la masaj sau la saună, se pot reculege prin relaxare. De unde să înceapă? Nutriția este întotdeauna un mod bun de a începe. La urma urmei, suntem ceea ce mâncăm.

Nu trebuie să împlinim 100 de ani ca să devenim vegani peste noapte, dar putem să ne reorientăm spre ceva care ne face să ne simțim mai bine și să ne sporească impulsul pentru schimbări mai mari. Să apeleze la produse proaspete și să reducă alimentele care provoacă inflamații – laptele, carnea și băuturile acidulate și să-și restarteze metabolismul.

Vor cursuri de mișcare – exerciții fizice sau dans? Pluto oferă asistență în organizarea rutinei zilnice și a fluxului de lucru. În timpul retrogradării sale, s-ar putea să fi realizat că există anumite lucruri pe care pur și simplu nu le plac. Acum, când planeta pitică accelerează pe înainte, vor constata că lucrurile care nu le plăceau odată, sunt extraordinare!

Până pe 17 octombrie, Mercur mai stă în Balanță, iar apoi va intra în semnul Scorpionului, în Casa familiei. Popularitatea lor sare din grafic, alături de prieteni vechi uitând de așteptare. Nu trebuie să facă kilometri cu mașina pentru a se distra. Marte și Venus sunt în Casa a 3-a, care răspunde printre altele de comunitatea în care trăiesc, iar scena locală va fi ca o trambulină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top