Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie – Scorpion

Scorpion – Acești nativi sunt în pragul unei reinventări, care va începe marți, 10 octombrie, când Jupiter se va pregăti să intre în Scorpion pentru următoarele treisprezece luni, ceea ce arată că Scorpionii sunt pe cai mari.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 8-14 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În ultimele treisprezece luni, Jupiter s-a aflat într-o călătorie introspectivă în Balanță și în Casa a 12-a a vindecăre, tranziților și spiritualității. Parcurg ultima săptămână în care planeta abundenței va mai fi în Balanță.

Cum au crescut de când Jupiter le-a vizitat semnul în perioada octombrie 2005 – noiembrie 2006? S-ar putea chiar să caute printre amintiri pentru a vedea ce se întâmpla atunci.

Zilele viitoare ar putea elabora Versiunea 2.17 a ceea ce au început acum un deceniu. Dar mai întâi, să vedem bilanțul. Verificând bagajele vechi, vor avea surpriza să constate că de-a lungul plimbării cu covorul magic al lui Jupiter, au stocat numai darurile pe care planeta promite să le aducă.

Poate că evoluția spirituală din ultimele treisprezece luni i-a ajutat să vadă unde au primit mai puțin decât ceea ce au meritat. Sau poate au primit prea mult. Au nevoie de curaj ca să spună la revedere acolo unde trebuie să-și ia adio. Chiar dacă li se pare tulbure acum viitorul pe termen lung, lucrurile se vor clarifica curând. Trebuie să elimine excesul agresiunilor psihice, cum ar fi învinovățirea și dezbaterea!

Au nevoie de un rezervor uriaș de combustibil pentru cursa care va urma, ceea ce ar presupune o alimentație adecvată și să reducă stresul acolo unde pot. Au ceea ce eu numesc carte blanche cosmică, pentru a-și stabili prioritățile. Când le pasă de oameni, nu fac nimic superficial. Dar când natura lor începe să rănească, este ca și cum ar lăsa pe cineva să le ia locul iar ei se înarmează cu multă răbdare de care, săptămâna aceasta vor avea nevoie din plin.

Acum ar putea simți nevoia unui asistent personal pe care îl pot găsi în următoarele două săptămâni, cineva în care pot avea încredere și cu care pot discuta toate lucrurile pe care doresc să le facă. Pe măsură ce revin pe linia de plutire, să evite lipsa de compasiune sau nu cumva să refuze o faptă bună fără a fi plătiți, pentru că pot pierde mai mult decât cred.

Nu există nici un motiv să nu facă mișcare, să ardă calorii și să își tonifice trupul, prin dans sau prin exerciții Pilates. Ar putea face box, arte marțiale sau un sport care are atașată etichetă extrem.

Și dacă le va lua ceva timp pentru a elimina orice reminiscentă toxică în relațiile lor, nu vor ezita să ajungă la sufletul oamenilor datorită lui farmecului personal amplificat de Venus în Fecioară și în Casa a 11-a a mediului social în care trăiesc, a prietenilor și a muncii în colectiv iar pe 11 octombrie, se va armoniza în sincronie cu conducatorul lor, Pluto, în Capricorn și în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie. Este o zi foarte bună pentru orice comunicare virtuală.

Cu Saturn restrictiv în pătrat cu Venus, o persoană căreia îi cer ajutorul ar putea fi prea obosită ca să le mai răspundă și le sugerez să nu o ia ca pe ceva personal, ci să aibă răbdare.

În schimb, îi îndemn să profite de oportunitatea de a crea o nouă conexiune în altă parte. Și dacă acest lucru li se pare prea mult, să nu se sfiască să apeleze la fondurile de rezervă și să plătească pentru sprijinul legitim. Uneori, este cel mai bun lucru, deoarece pot obține ajutorul fără a-și crea obligații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top