Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie – Capricorn

Capricorn – Dacă cred că au niște goluri, se înșeală, iar cu expansiunea lui Jupiter care se rostogolește încă prin Balanță și în Casa a 12-a, a lucrurilor ascunse, a bolilor neștiute, a secretelor și a propriei lumi, viața lor a devenit extrem de ocupată după 9 septembrie 2016. Dar, odată treaba făcută, au simțit nevoia să se bată pentru propria independență.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 8-14 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În semnele cu care are afinitate, lui Jupiter îi place să zburde liber, să călătorească, să exploreze lumea știută și neștiută, în adevăratul sens al cuvântului. Este ultima săptămână pe care Jupiter o va petrece în Casa a 10-a, unde știm că se va mai întoarce abia peste 12 ani și jumătate.

Iată un moment în care ar trebui să-și revizuiască planurile pentru viitor: au avut suficient spațiu ca să se afirme, au călătorit unde și cât au vrut sau au avut sufiecient spațiu ca să respire? Astea vor fi lucrurile de verificat.

Apoi, înainte de a semna documentele pentru o nouă afacere, de a accepta o ofertă bună sau de a se angaja într-un proiect, să fie siguri că acest lucru le va permite să păstreze echilibru între viața profesională și viața sănătoasă.

Pe 14 octombrie Jupiter va fi deja în Scorpion și multor Capricorni le va trece peste Ascendent, în Casa personalității chiar și în opoziție cu Uranus,și își va continua drumul victorios pentru schimbare, chiar dacă inovator și plină de teamă.

Colaboratorii vor apărea din locuri neașteptate și chiar îndepărtate. Dar vor avea nevoie de un mai mult spațiu mental pentru a-și formula ideile. Ar putea sa viseze la ceva cu adevarat genial. Pe scurt, le-aș spune Capricornilor să nu se oprească. Dacă cred că sunt gata pentru o mișcare majoră, aceasta este săptămâna în care o mai pot face! Posibil, o poziție de conducere sau de încredere. Trebuie să vadă lucrurile în ansamblu și nu unilateral.

Chestiuni legate de casă reclamă atenția lor, undeva pe miercuri, 11 octombrie. Dacă e musai să se mute trebuie să analizeze atent ofertele. Posibil să-și găsească un nou apartament de închiriat, în următoarea lună. Sau poate că trebuie doar să renunțe la o cameră ca să le fie bine. Să se ocupe de problemele reale și nu de cele imaginare. Ar putea să-și atingi limita undeva pe joi, 12 octombrie când vor terebui să ia atitudine! Să-și ia un minut, să se concentreze, apoi să rezolve problema.

Cei care i-au supărat s-ar putea să nu își dea seama că au trecut limita. Casa a 4-a care stăpânește hrăna patrmonială și propriile rădăcini dar și îngrijirea lucrurilor este liberă, așa că pot uita de familie atunci când cerințele profesionale amenință să dea lovitura. Pot încărca frigiderul dacă asta vor dar să nu uite că pot comanda și online dacă sunt presați de timp, dar să nu sară peste prânz sau peste micul dejun doar pentru că au atât de multe de făcut.

Au nevoie de combustibil curat pentru a-și menține ritmul cotidian. Vineri, au de discutat chestiuni serioase cu o femeie importantă din viața lor. Să-și facă timp pentru ea, chiar dacă tot ce are nevoie de la ei este un sprijin moral.

Toată săptămâna, Venus este în Fecioara și Casa a 11-a a prietenilor, a speranțelor, a mediului social în care trăiesc. Un foc încrucișat între prieteni ar putea să îi lumineze – și chiar vă îi învețe câteva lucruri despre propriile limite și limitări marți, pe 10 octombrie, când Pluto în Capricorn le dă apă la moară să vorbească. Fie pentru romantism, fie pentru o colaborare legată de creație, mediul va crea un duo dinamic.

Dacă sunt într-o relație, atunci să gsească modalitatea de a extinde orizonturile comune. Gătiți ceva nou la cină sau, mai bine, dacă aveți timp, puteți merge la un restaurant cu profil grecesc, libanez sau sud-american. Este un film străin care merită văzut? Să meargă la film.

Sâmbătă, pe 14 octombrie, stăpânul lor, Saturn va fi provocat strident de Venus și de Marte și ar putea ei să fie cei care își provoacă propriile limitări. Sunt încântați de o nouă apropiere, dar în ritmul lor. Dacă această persoană este menită să fie afle în viața lor pentru o lungă călătorie, care este problema?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top