Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie – Vărsător

Vărsător – Cu Jupiter în Balanță încă de anul trecut, universul Vărsătorilor a sporit foarte mult. Dacă nu au apucat literalmente, să se așeze într-un loc anume (sau să se mute), atunci cu siguranță percepția lor globală asupra lumii s-a schimbat.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 8-14 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Posibil să fi dobândit un alt nivel de independență care acum trebuie sărbătorit, indiferent dacă au ieșit dintr-o relație restrictivă sau au înțeles, în cele din urmă, cum să fie ei, autentici, în cadrul unui parteneriat.

Pe 10 octombrie, Jupiter va trece în Scorpin și în Casa a 9-a a ideilor filosofice și religioase, a studiilor superioare și a călătoriilor lungi, până pe 8 noiembrie 2018. Viața lor profesională este pe cale să se îndrepte spre o nouă direcție interesantă – și își vor asuma noi responsabilități. Dar, în această săptămână finală, a unui ciclu jupiterian în Balanță, există altceva pe care ar dori să și-l asume, ceva cu alură de premieră ce ar vrea să încerce? Atunci să o facă.

Poate pleacă, în sfârșit, în acea călătorie în jurul lumii pe care o preconizează de mult timp sau vor încerca ceva nou, chiar dacă nu sunt siguri sută la sută cum se vor descurca.

Putem vorbi despre o specializare care să îi ajute să-și pună în evidență calitățile de vindecător sau de dascăl și care îi poate ajuta să își perfecționeze sau să își amplifice interesele în domeniile științifice, aflate la limita frontierelor Cunoașterii. Și să nu-și facă probleme, chiar dacă Jupiter trece în Scorpion, călătoria lor nu se termină, mai ales că Jupiter se îndreaptă spre Casa Carierei.

Există o mulțime de lucruri interesante în jurul lor, în special că Uranus se pregătește să treacă în Casa a 3-a a comunicării, a relațiilor cu comunitatea în care trăiesc. În sfârșit, ar putea să spargă gheața în relația cu oamenii pe care îi văd prima oară – un coleg recent angajat, cu grupul de femei de la sala de fitness sau de la bazin, chiar cu un om de afaceri din cartier.

Planurile care le fac ar putea evolua rapid. Dacă au început să colaboreze cu cineva de succes când Luna Nouă din 27 martie avea loc în Berbec, acum pot dovedi că sunt, oficial,un duo dinamic. Este o săptămână excelentă pentru elaborarea unui acord, nu trebuie decât să-și cheme avocații și să semneze. Din moment ce Casa a 3-a stăpânește comunicarea, nu vor putea ține bucuria doar pentru ei și joi vor vorbi.

Și asta nu va fi nimic dar vor sesiza că discursul sau a monologul cu prietenii nu este același lucru. Pe urmă, să-și găsească timp pentru iubire. Cu Jupiter alimentând curajul lor, onestitatea va fi o politică sigură. Grija față de propriul suflet îi va elibera. Nimic nu le va mai răni sentimentele. Pentru un tango este nevoie de doi. Ar putea fi începutul unui nou capitol în viața lor, care se bazează pe realitate și nu pe apărare.

E adevărată zicala care spune să nu dăm perlele la porci. Unii oameni nu sunt vrednici de o astfel de sinceritate sau de emoție. Cu conjuncția Venus – Marte, în Casa a 8-a a intimității, într-o sincronizare simfonică aș spune, cu puterea lui Pluto, de marți, 10 octombrie, vor găsi cea mai bună formă de comunicare care fie va șterge neînțelegerile, fie la va bloca. Miracole se întâmplă numai atunci când elibereazi spațiul de oameni toxici.

Atenție! Nu vor obține niciodată un salt spiritual superior dacă se angajează într-o luptă pentru putere. Calea de a câștiga este fie de a pleca, a se detașa de asemenea oameni, fie tăindu-le macaroana urgent. Pe de altă parte, trigonul Venus-Pluto poate duce relațiile sănătoase la un nou nivel de împlinire a ideilor originale pe care le au.

În plan secundar, mesajul spune că o cină decadentă sau cazarea la un hotel vechi, pot avea un efect extraordinar. Ei sunt tipul caruia îi place să aducă toată lumea împreună. Dar, pe măsură ce Saturn se îndreaptă sâmbătă spre Venus, s-ar putea confrunta cu mari contradicții care țin de propria personalitate. Vor dori să lucreze singuri, izolați, fără a liniști pe cineva punându-l la colț!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top