Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul sexual al săptămânii 23-29 octombrie. Tensiuni și certuri în viața de cuplu. Weekend fierbinte pentru două zodii

Astro-FUN

Cele mai pasionale zodii. Partenerul tău se numără printre ele?

Astrologii de la OneHowTo.com au alcatuit un top al celor mai pasionale zodii. Crezi ca zodia ta are un puternic magnetism sexual? Dar partenerul tău? Citeste in continuarea si vei afla!

Scorpion

Scorpionii pot fi declarati cei mai pasionali din zodiac. Ei sunt temperamentali si intensi in toate aspectele vietii lor, inclusiv in viata amoroasa. Scorpionii iubesc aventura, sunt amanti priceputi in pat, intotdeauna dornici sa puna in practica ceva nou. Rutina nu este punctul lor forte, iar locurile exotice sunt foarte excitante pentru ei.

Sagetator

Persoanele nascute sub semnul Sagetatorului iubesc aventura si fac ca fiecare zi din viata lor sa fie cu totul speciala. In pat sunt pasionali, iubitori si isi surprind partenerul de cuplu cu o dorinta insatiabila de sex. Este imposibil sa te plictisesti in pat alaturi de un Sagetator.

Capricorn

Desi la prima impresie Capricornii iti par firi distante si reci, cand ei se simt in siguranta sunt foarte pasionali. Alaturi de un Capricorn ai parte de sex intens si extrem. Te vor surprinde de fiecare data si sunt mereu dornici sa-si indeplineasca fanteziile, dar si pe cele ale partenerului. Pe scurt, sunt amanti desavarsiti ce merita sa fie descoperiti si lasati sa se dezlantuie.

TOP 3 ZODII. Barbatii care domina intr-o relatie

TOP 3 ZODII. Barbatii care domina intr-o relatie – Barbatii au deseori tendinta sa domine in relatie, sa arate cine este sexul tare, insa nu toti barbatii sunt asa.

Care sunt insa cei mai dominatori barbati, din punctul de vedere al astrelor, afla in continuare.

LOCUL 3: BERBECII
Cunoscuti pentru faptul ca sunt incapatanati, cei aflati in zodia Berbec au tot timpul o nemultumire la partenera, punand piciorul in prag de fiecare data.

Le place sa fie dominanti in pat, jucand rolul protectorului pasional, iar pe multe femei le incanta asta. Berbecii domina chiar si intr-o cearta, dar le trece dipa aceea, simtindu-se vinovati de discutia iscata.

LOCUL 2: SCORPIONII
Scorpionii sunt adevarati dominatori, avand o strategie extrem de perversa in a cuceri o femeie.

Se pricep la tot felul de tertipuri si isi pastreaza in acelasi timp si latura romantica. Sunt adevarat lei in pat si dau totul pentru care partenera sa se simta bine.

LOCUL 1: PESTII
Nimeni nu s-ar fi asteptat, insa pestii domina de departe cel mai mult intr-o relatie, si nu neaparat intr-o forma pozitiva.

Acestia se victimizeaza si isi tin partenerele langa ei prin mesaje care pot fi confundate cel mai des cu santajul emotional. Totodata, pestii iubesc sincer atunci cand se afla intr-o relatie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top