Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 7 octombrie 2017. Ce să faci atunci când te simți depășit de situație

Sfatul zilei 7 octombrie 2017. Unele zodii se confruntă cu problemele financiare, iar altele au nevoie de un plan de acțiune. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Un prieten îţi cere sfatul într-o problemă de viaţă. Deși te simţi stânjenit, îi oferi amănuntele dorite din experiențele trăite de tine. Eşti apreciat pentru tactul deosebit cu care stingi conflictele familiale. Numărul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Pot să apară tensuni între colegi, în urma unor dispute legate de deplasări sau sarcini. Datoriile „revin” şi trebuie să faci iar economii. Învață din greșeli! Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu mai ai probleme financiare şi acţionezi cu fineţe pentru a rezolva şi situaţia dificilă a unor rude apropiate, care însă nu îţi aprobă metodele. Nu mai accepţi tonul jignitor al colegilor, în primul rând pentru că datorită ţie au fost angajaţi! Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ţi se oferă ca un fel de compensaţie un job ori un proiect de amploare. Chiar dacă prudenţa cu care acţionezi e criticată de unii colaboratori, continui să te comporţi ca atare şi nu ai decât de câştigat. Ai depăşit vremea riscurilor fără acoperire! Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Evită discuţiile şi ţine-ţi promisiunile, oricât de greu ar fi! După-amiază, afli că cei ce te-au ajutat sperau să te încurce şi te decizi să le aduci o corecţie. Seara, ambiţia ta se manifestă în domenii în care e greu de prevăzut dacă vei câştiga. Numărul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Eşti admirat şi încurajat de aproape toată lumea. Te bucuri de sprijinul unor prieteni mai vechi şi reuşeşti să faci o surpriză persoanei iubite. Ți se pare că rudele au o atitudine bizară când te critică. Discută, pentru a evita certurile! Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANŢĂ

Nu mai ai încredere în nimeni, în primul rând deoarece afli că persoana iubită are secrete chiar şi faţă de tine. După-amiază, arăţi dezamăgire şi curiozitate maximă. Numărul norocos al zilei: 26.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Nu rezişti avansurilor unei persoane din anturaj şi răspunzi cu asprime. Refuzi să fii ajutat, deoarece nu îţi place ca altcineva să-ţi răvăşească lucrurile. Numărul norocos al zilei: 25.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Răbdarea ta este pe cale să explodeze din cauza împumuturilor pe care nu le mai poți recupera. Ia aminte și fii atent cui îi faci bine! Număru norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu rezolvi nimic prin crize de gelozie. Nu dovedesc iubire, ci neîncredere în partener. u mai acționa la cald, pentru că riști să spui lucruri pe care le vei regreta! Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Emiți pretenții de la cei din jur, dar tu nu faci niciodată așa cum aștepți de la alții. Pornește schimbările de la tine și nu mai judeca oamenii! Numărul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU PEŞTI

Ești dezamăgit de oamenii din jurul tău și sensibilitatea specifică zodiei este atinsă la maximum. Încearcă să te detașezi de tot, să-ți aduni gândurile și să iei cea mai bună decizie. Numărul norocos al zilei: 20.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top