Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 8 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 8 octombrie 2017. Vărsătorii, model pentru cei din jur

Sfatul zilei 8 octombrie 2017. Sfaturi pentru fiecare zodie în parte. Treci prin momente dificile, ai probleme în dragoste sau financiare? Încercăm să-ți venim în ajutor. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ți se spune ceea ce nu vrei să auzi și te simți desființat. Este greșită o astfel de gândire! Uneori ochii îți sunt deschiși mai larg atunci când ți se spune adevărul! Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Încearcă să mânânci cât mai light! Un weekend cu multe calorii nu îți va prinde bine! Acordă mai multă atenție sănătății! Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Chiar dacă ți-e greu să te ridici din pat când prietenii îți cer ajutorul, nu răspunde negativ solicitării. Prietenul la nevoie de cunoaște! Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

În relația ta amoroasă lipsește armonia? Inafară să te plângi, ai făcut vreun gest să repari starea? Dacă nu, ia-ți partenerul de viață la o masă și discutați despre tot ceea ce nu mai merge între voi. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Suntem încă la început de lună, iar tu, deja, te plângi că banii s-au dus. Încearcă să fii ordonat, să-ți creezi o listă a priorităților și să te gândești mereu că și mâine este o zi cu multe cheltuieli. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Să ai încredere deplină în tine nu este greșit, dar pot exista derapaje. Atunci când scoți doar acest aspect la înaintare, poate deveni deranjant pentru parteneri sau colegi. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Vremea de afară îți schimbă starea. Ia partea bună a lucrurilor. Dacă afară plouă și nu te poți ocupa de ceea ce ți-ai propus, ocupă-te de ceea ce e nevoie în casă. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Dragi scorpioni, nu vă mai implicați în niște discuții care nu vă privesc! Ar fi ideal dacă ați reuși să stați în banca voastră. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Rutina nu e pe placul acestor nativi. Tocmai de aceea, se vor gandi din ce în ce mai serios la niște schimbări majore. O inițiativă extrem de productivă! Numărul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Sunteți un model pentru cei din jur! Este cea mai bună cale, aceea de a fi împăciuitor și de a încerca să aplanați eventualele conflicte din mediul social. Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Aveți atât de multă energie încât puteți împărți și celor din jur. Vă simțiți bine, iar asta se va reflecta în activitățile de peste zi. Numărul norocos al zilei: 24.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Peștilor le merge bine la serviciu. Datorită profesionalismului lor, vor primi multe aprecieri din partea celor din jur. Țineți-o tot așa! Numărul norocos al zilei: 20

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top