Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 9 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte!

Sfatul zilei

Sfatul zilei 9 octombrie 2017. Două zodii reușesc să facă ce își propun

Sfatul zilei 9 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte. Ești pus în fața unei situații și nu știi ce să faci? Sfaturile noastre îți vin în ajutor. Citește sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te mai enerva din orice! Pui la suflet totul și interpretezi fiecare cuvând rostit de cei din jur. Gândește-te la sănătate și apoi la relațiile pe care le poți strica. Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Analizează bine și prin tehnici proprii asigură-te că cele auzite sunt adevărate. Nu mai trage concluzii pripite și nu te mai certa înainte de a fi sigur. Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai o stare inexplicabilă! Nu suporți pe nimeni, ești irascibil și nervos. Ia o carte și apucă-te de citit sau vizionează un film, pentru a-ți ieși din starea proastă. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Este abia prima zi a săptămânii, așa că nu-ți consuma doza de energie pe nimicuri. Lasă vorbele să zboare pe lângă tine și vezi-ți de treabă. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Să faci bine e greu, uneori, să faci rău e ușor mereu! Nu ezita și dă o mână de ajutor atunci când îți este cerută. Faptele ți se vor întoarce la un moment dat! Numărul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Încearcă să-ți amintești de copilărie și să te joci puțin. Indiferent de vârstă, sufletul este mereu ca al unui copil. Te ajută să vezi frumos din spatele grijilor! Numărul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Ieși într-un loc unde nu ai mai fost niciodată. Ia-ți prietenii sau partenerul de viață și schimbă decorul, crează-ți noi amintiri! Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Sărbătorile se apropie, așa că fă-ți planurile de vacanță! Ai zice că e încă devreme, însă apropierea zilelor de sărbătoare îți îmbunătățește starea de spirit. Numărul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Gătește pentru partenerul tău! Surprinde-l așa cum nu ai mai făcut-o în ultima vreme. În acest fel, simte atenția și grija ta, iar relația se menține armonioasă. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Surprinde-ți colegii de birou cu o prăjitură. Îndulcește săptămâna din prima zi. E un mod de a-i bucura și de a menține legăturile apropiate. Numărul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Ajută-i pe cei săraci cu lucruri pe care nu le mai porți. Așa scapi și de ghinionul din casă, pentru că se spune că lucrurile vechi atrag energiile negative, dar faci și un mare bine. Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Ce-ai zice dacă ți-ai invita partenerul de viață la o piesă de teatru? Este o idee pentru a termina ziua într-un mod extrem de plăcut. Numărul norocos al zilei: 2.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top