Connect with us

Revistateo.ro

A văzut o femeie îmbrăcată în rochie de mireasă stând singură în parc. Ea a lăsat un bilet emoționant, care a stărnit plânsul.

Inedit

A văzut o mireasă în parc stând lângă o valiză. Când a plecat, ea a lăsat un bilet. După ce l-a citit a început să plângă

Într-o zi se plimba prin parc și a văzut o femeie îmbrăcată în rochie de mireasă. Ea stătea singură lângă o valiză. I-a urmărit fiecare gest, iar la un moment dat mireasa, care purta și o mască, s-a ridicat și a plecat. În acel loc, ea a lăsat un bilet.

Biletul lăsat de mireasă explica totul

„Te-aș fi iubit pentru totdeauna. Ți-am fost partener de viață prin multe urcușuri și coborâșuri. Trebuie să ne iubim întâi pe noi pentru a putea iubi cu adevărat și pe altcineva, iar eu sunt înfometată, dragostea mea.”Scrisoarea se termina cu o metaforă: ,,Lotusul se ridică din nămol și întuneric – și tu o poți face. Scutură-te de prietenul numit numit băutură, pentru a trăi. Te iubesc.”

Masca este pentru tăcere

Mireasa mascată a spus că a fost victima violenței din prima parte a vieții sale, de la copilăria ei până la ultima relație. Ea a spus că a experimentat violență fizică, sexuală și emoțională.

Acțiunea sa are ca subiect violența domestică. Ea dorește să împuternicească alte femei să vorbească, să ajute sau să înceapă propriile călătorii de vindecare.

„Sper să-i inspire pe alții să-și scrie propriile lor scrisori anonime sau să-și găsească propriul mod de a trăi și de a elibera răul care a fost impus și nu ar trebui să le aparțină.”, ​​a scris ea.

Sursa: cbc.ca

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top