Connect with us

Revistateo.ro

Nu ești mulțumit de brânza topită din comerț? Iată cum să prepari brânză topită în casă!

Aperitive

Rețetă de brânză topită de casă. Rețetă ușoară și sănătoasă

Brânza din comerț este sănătoasă, dar dacă vom citi pe amgalaj vom realiza că nu este 100% sănătoasă. Iată cum să înveți să pregătești brânză topită de casă!

Ingrediente de care ai nevoie

– 500 grame brânză de vaci

– 25 grame unt

– o linguriță rasă de sare

– o linguriță rasă de bicarbonat

Mod de preparare

La început se amestecă bicarbonatul cu brânza. Cu ajutorul unui tel pentru piure se amestecă brânza cu bicarbonatul. Este important ca brânza folosită să fie foarte bine scursă de zer. Apoi se adaugă sarea și untul. După ce toate ingredientele au fost amestecate bine se pune la bain marie. Se amestecă până grânza devine lichidă.

CITEȘTE ȘI: Rețeta de găluște din iaurt gratinate la cuptor. Desert simplu și delicios

După ce luați oala de pe foc, puneți brânza topită într-un recipient. O lăsați să se răcească, apoi se pune la frigider câteva ore. Poftă bună!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Aperitive

To Top