Connect with us

Revistateo.ro

Se spune că după vârsta de 50 de ani începe a doua tinerețe. Iată care sunt lucrurile pe care o femeie de 50 de ani nu ar trebui să le facă.

Stil de viata

Lucruri pe care o femeie trecută de 50 de ani nu ar trebui să le facă

Puține femei realizează care sunt beneficiile vârstei când ajung la 50 de ani. Se spune că după această vârstă începe a doua tinerețe. Fiecare vârsă are frumusețea ei. Fiți active, fiți frumoase și investiți mai mult timp în propria persoană.

Lucruri pe care o femeie trecută de 50 de ani nu ar trebui să le facă

1. Nu purtați un make-up exagerat. Alegeți culori neutre, mate, nicidecum strălucitoare. Urmele lăsate de vreme nu pot fi acoperite de farduri, în schimb pot fi scoase în evidență.

2. Nu purtați haine largi. Hainele largi și fără formă vă vor face mereu să arătați mai grase. Puteți purta, spre exempu, o bluză largă, dar cu o curea la mijloc. Cureaua că definește chiar dacă nu aveți talie.

3. Să-și acopere firele albe. A nu se înțelege că este o greșeală să-și vopsească părul. Dimpotrivă! Vă puteți schimba culoarea părului după bunul plac, dar nu cu scopul precis de a ascunde firele albe. Pentru a fi acoperite, firele albe trebuie să fie vopsite cu culori închise, ceea ce scoate în evidență și mai tare vârsta.

4. Să vă gândiți la ce cred alții despre dumneavoastră. Renunțați să vă mai intereseze ce spun cei din jur. Viața este prea frumoasă pentru a vă încărca cu astfel de lucruri!

5. Să vă rușinați de propriile greșeli. Dumneavoastră trebuie să fiți un exemplu pentru cei tineri. Trebuie să-i învățați să accepte când greșesc și să facă, atât cât pot, să îndrepte lucrurie.

6. Să vă dedicați în totalitate copiilor și nepoților….și să uitați de propria persoană. Este o bucurie imensă pentru orice părinte să devină bunic. În general devine prima grijă atunci când apare un nepoțel. Nu uitați că trebuie să aveți grijă și de propria persoană, de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top