Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 15 – 21 octombrie 2017 – GEMENI

Ridicați un pahar de bunăvoință, întru sănătatea voastră spun asta, pentru că trebuie să gândiți în manieră eco și curat! Și pentru Gemeni, evenimentul demn de remarcat s-a produs pe 10 octombrie, când Jupiter și-a stabilit baza de operațiuni în Scorpion, tot în Casa a 6-a a muncii și a sănătății. Aceasta este o mare schimbare de dispozitiv, deoarece Marele Benefic va sta în acest sector aproximativ 13 luni, doar o dată la 12 ani.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 15-21 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Să se pregătească pentru vitalitate și putere maximă. Se vor simți așa cum nu au mai făcut-o de ani de zile, ca să nu mai vorbesc de strălucirea care va radia din interiorul lor. Într-adevăr, este nevoie de puțin efort din partea lor, nu trebuie să facă totul deodată, dar din moment ce Jupiter este cel care susține viața și sprijină mișcările îndrăznețe, de ce nu?

La acest sfârșit de săptămână trebuie să îmbrace hainele de gospodar, să-și suflece mânecile figurativ vorbind și să abordeze acele zone care le creează probleme. Pot începe misiunea prin declanșarea curățeniei în cămară și în frigider. După ce au eliminat alimentele care aduc energie dar și calorii de multe ori triple, semipreparatele, în special, să caute și să înlocuiască prețurile de la magazin cu cele din piețele agro-alimentare sau să caute magazinele cu produse sănătoase.

Se vor gândi chiar să înceapă antrenamente serioase ca să scape de kilogramele în plus, prin mersul regulat la sală sau la bazin. Pentru o motivație suplimentară, se pot recompensa prin alegerea unei săli de gimnastică noi sau cu echipament de yoga. Atunci când un Geamăn arată bine, dispoziția crește de la sine. Zelosul Jupiter îi poate îndepărta de obiceiurile vicioase dar și de lucrurile care sunt distructive și să îi îndrepta spre ceea ce este bun pentru ei.

Să-și răsfețe curiozitatea intelectuală scufundându-se în studiul prorpiului corp, ceea ce îi va fascina. Ce poate fi mai bun decât să citească despre modul de alimentație sau cum reacționează organismul atunci când este agresat cu alimente greu digerabile?!

Cupidon le întinde sâmbătă, pe negândite, o capcană, atunci când Venus în pas de tango tranzitează Balanța și le încinge sufletul și imaginația din Casa a 5-a, a iubirii. Până la 7 noiembrie, farmecul lor magnetic va sări din grafic, iar acest lucru nu este ceva ce doresc să risipească. Zeita iubirii vizitează acest sector din graficul lor odată pe an, iar când o face, poate să aducă o poveste de dragoste, o creștere a creativității și chiar și o veste despre o sarcină.

Pentru Gemenii singuri, următoarele trei săptămâni și jumătate vor fi ca un euforizant, deci să-și planifice sa iasă cu prietenii, să se amestece în viața socială a comunității în care trăiesc. Din moment ce vor fi stăpâni pe situație, nici măcar să nu se gândească să abandoneze, dar, la fel de adevărat este că cine nu apreciază un Gemeni nu este nimic pentru ei!

Și dacă tot fac un joc direct, să nu se grăbească să se și căsătorească. Venus le dă posibilitatea flirtului dar își încerca toate atuurile de care dispune pe pielea lor. Dacă sunt într-o relație, să pună accentul pe distracție.

Chiar dacă sunt multe sarcini de dus la capăt sau au în grijă copii, să știe că acolo unde există voință, există și o cale. Înainte ca Venus să treacă în Scorpion să-și stabilească câteva întâlniri și să pună în aplicare proiectele rămase în stand by, astfel încât să se poată concentra pe revenirea înapoi în cuplu.

Nativii Gemeni ar trebui să își facă timp pentru a se potrivi cu muza lor. Oricare ar fi arta aleasă ca suport pentru mintea lor, se vor bucura să se arunce din nou în ea, indiferent dacă vor doar să fie văzuți sau doar se joacă ori pur și simplu se pierd în procesul creativ.

În ceea ce privește copiii, acesta este o perioadă fertilă, deci dacă doresc un copil acum este timpul să treacă la treabă. Dacă nu doresc, atunci să-și ia măsurile contraceptive necesare.

1 Comment

1 Comment

  1. Zavelca cornelia

    2017-10-15T10:02:46+03:00 at 2017-10-15T10:02:46+03:00

    Imi place mult revista Teo si mai ales sfaturile doamnei Minerva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top