Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 15 – 21 octombrie 2017 – RAC

Aud cumva un clopoțel, sotto voce, în ei? Este apelul de trezire pentru noutăți și nu trebuie să amâne ci să se ridice și să strălucească, să impresioneze, mai ales că veșnicul optimist, expansivul zodiacului, Jupiter, navighează din 10 octombrie prin Scorpion și în Casa a 4-a, a familiei, a eredității, a rădăcinilor!

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 15-21 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nu este o glumă. Este un spectacol legitim. Ceea ce înseamnă că trebuie să iasă din cochilie și să își asume locul potrivit pe scenă, mai ales că sunt susținuți de un trigon regal între Uranus – Nodul Nord și Saturn conjunct cu Luna Neagră. Înțeleg că nu aceasta este procedura standard de manifestare a semnului lor, dar atunci când Jupiter vine doar odată la 12 ani să îi ajute și nu mai au posibilități pentru încă 12 ani de așteptare, cel puțin nu atât de multe câte și-ar dori, vor trebui să acționeze în consecință.

Este în interesul lor să progreseze și să se autopromoveze. Ar putea fi ceva mai greu decât de obicei, la început, mai ales după 13 luni în care Jupiter a stat în Casa a 3-a, a comunicării, a comunității în care trăiesc, dar și a drumurilor scurte. Dar dacă sunt sinceri cu ei înșiși, experienţa dobândită este gata să îi metamorfozeze în actorii principali din spectacolul vieții, pe drumul pe care s-au înscris.

Că sunt artiști, scriitori sau muzicieni s-ar putea să fi lucrat în taină la opera lor în timpul perioadei de hibernare din ultimul an. Acum pot deveni o revelaţie. Ajung la oameni, prieteni sau asociați, care îi pot ajuta să îşi prezinte creațiile. Arta de dragul artei este un concept frumos, dar împărtășirea ei cu cei din jur este ceea ce au nevoie acum. În plus, de ce se să-ţi doreşti câteva minute de faimă atunci când Jupiter oferă 13 luni?

Acest tranzit le poate aduce un up-grade a vieţii lor sentimentale, fie că sunt singuri sau destul de fericiţi în ipostază de partener. Călătoria lui Jupiter prin Scorpion, un semne intens și în Casa a 7-a, le aduce promisiunea experiențelor de vârf, care pot implica parteneriate de afaceri sau de viaţă în doi, asocieri neaşteptate, aşa cum îi place lui Jupiter.

Trebuie sa accepte orice oportunitate de călătorie alături de iubitul lor. Experiențele din această trăire în doi ar putea fi un catalizator care le consolidează relaţia. Tranzitul Nodului Nord prin Casa a 5-a, casă care guvernează printre altele, şi fertilitatea, face ca unii Raci să simtă că a venit momentul să-şi mărească familia. Sfatul meu este să se relaxeze, să se bucure de relaţie și să nu pună prea multă presiune nici asupra partenerului dar nici asupra sa. Nu trebuie să îşi facă griji, deoarece nu este nevoie să iasă complet din carapace.

Sâmbăta, conjuncţia Venus-Marte se instalează confortabil în Casa a 6-a, Casa muncii, a rutinei şi relaţiilor cu colegii de muncă, a muncii efective dar şi a sănătăţii, până pe 7 noiembrie. Se pot bucura de calm, linişte la muncă și o perioadă fără stres, atâta timp cât nu sar calul. Ar putea fi proiectul artistic pe care îl doresc, fie îşi vor crea mai mult spațiu de muncă, fie că îşi vor transforma biroul într-o oază de vrednică de admiraţie, însă indiferent ce vor, atmosfera va fi destinsă şi veselă.

Le sugerez ca sâmbătă seara să dea o petrecere în loc de cină, la care să invite persoanele care le sunt drage şi să petreacă o seară cu prietenii. Nu este un moment mai bun pentru o reuniune decât o seară relaxantă. Și din moment ce Venus le sporeşte farmecul şi buna dispoziţie, se pot aștepta şi la nopți mai fierbinţi. Cine știe? O apropiere mai strânsă ar putea progresa în căutarea unei case comune. Pentru cuplurile care se bucură deja de traiul în doi, să se ţină cont de program pentru a face mai multe lucruri ca un cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top