Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 15 – 21 octombrie 2017 – PEȘTI

Astrele aruncă momeala şi Peştii ies din ascunzători! Stăpânul lor Jupiter, conjunct cu Soarele, este în Scorpion și în Casa a 8-a a intimităţii şi a moştenirilor, pentru următoarele 13 luni. Lumea lor este pe punctul de a se extinde într-un întreg mult mai mare, mai tare, mai rapid și mai interesant.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 15-21 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Dacă sunt dispuşi să îşi asume șansele și să meargă împreună la plimbare, în această fază Jupiter îi poate face să atingă un nivel complet nou, de succes. Începând dîn această săptămână ar putea să se simtă mai dispuși să încerce lucruri noi – care se vor intensifica în următoarele luni, pe măsură ce câştiga mai multă încredere în sine!

Casa a 8-a le poate strepezi și buzele, inspirându-i să spună, de fapt, ceea ce este în mintea și în inima lor. Cât de eliberator este aici, nu vă îngrijorați de cenzură sau de cenzurarea altora! Jupiter, timp de 13 luni va face jogging prin acest domeniu motivaţional şi este o binefacere pentru întreprinderile antreprenoriale în care priceperea în domeniu îşi va spune cuvântul.

Oportunități pe Pești în săptămâna care urmează

Freelancerii vor avea oportunități pentru a-şi extinde lista de clienți. Dar nu așteptați ca oamenii să vă găsească întâmplător pe Internet sau pe alte căi profesionale. Folosiţi energia Casei a 8-a ca pe o pedală de acceleraţie și să-şi contacteze clienții cu care vor să lucreze. Dacă nu sunt mulțumiți de statusul vostru profesional actual dar doriți să lucrați mai independent, puteți să deveniți proprii antreprenori și să propuneți o nouă inițiativă care vă poate oferi acea libertate.

În ce domenii ar dori compania lor să se dezvolte? Să-şi conceapă strategia afacerii, în următoarele câteva luni, pentru a veni cu o ofertă de nerefuzat. Este posibil să fie nevoiţi să îşi actualizeze portofoliul profesional, cu o specializare nouă, fapt care în cele din urmă va fi un lucru bun pentru ei!

Sâmbătă, pulsul evenimentelor va fi altul. Încântătoarea Venus își face vizita anuală în Balanţă împreună cu Marte prin Casa a 7-a, casă contractuală şi a partneriatelor. Actualizarea CV-ului, participarea la realizarea sarcinilor de serviciu și crearea conexiunilor globale, vor fi ultimele lucruri pe care mintea lor o va face. Ceea ce doresc este o conexiune profundă și durabilă cu cineva, care să ajungă la nivelul corpului, al minții și al sufletului.

Cu intuiția lor proverbială și câmpul de forță care îl reprezintă magnetismul Casei a 8-a, ar trebui să poată să taxeze o persoană care să se potrivească cu factura. Să nu risipească timpul oamenilor cu discuţii. Dacă sunt în cuplu, încep să se întrebe dacă sunt mulțumiţi de ceea ce le oferă această relaţie, dacă mai trebuie schimbat ceva pe ici sau pe acolo, de ce nu mai au starea de spirit necesară să suporte capriciile partenrului/ei.

Să-şi lase corpul să catalizeze endorfinele printr-un exercițiu fizic riguros. Ca semn de apă, înotul sau scufundarea, băile de aburi și sauna îi pot reconecta la sursa lor. Să nu aștepte ca lucrurile să se mişte sau să se schimbe de la sine, că nu se va întâmpla aşa!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top