Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 12 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 12 octombrie 2017

Sfatul zilei 12 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte, pentru diferite situații în care te poți afla. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Orice dezamăgire, fie că e vorba despre partenerul de viață sau prieteni, o videcă doar timpul. Nu-ți mai ocupa gândurile cu asta și încearcă să arăți că tu ești la fel indiferent de situație. Numărul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Orice obstacol are lecția sa. Nu dramatiza, nu te lăsa descurajat. Găsește soluția salvatoare și după ce vei depăși, vei deveni mai puternic. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

O zi în care nu ai zâmbit este o zi pierdută. Ce rost are să fii trist când viața e atât de frumoasă? Fă ceea ce îți place și nu te mai încărca cu problemele celor din jur. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu mai amâna discuțiile care pot detensiona relația cu partenerul de viață. Orgoliul nu ajută, cel puțin în acest caz. Fă tu primul pas spre dialog. Numărul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Schimbă motto-ul: Fă lucrurile în așa fel încât cei din jur să se întrebe cum le faci și să-și dorească să fie ca tine. Nu-ți mai dori ceea ce are celălalt. Și el, poate, vrea ceea ce ai tu. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Privește relația prin prisma încrederii. Dacă partenerul nu respectă cerințele tale ai tendința să-l sancționezi sau să-l îndepărtezi. Se poate să aibă și el nemulumiri pe care tu nu le înțelegi. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Nu ignora niciodată sfaturile unei persoane mai în vârstă. Experiența sa își va spune mereu cuvântul. În plus, poți chiar tu să apelezi când ai nevoie la o persoană apropiată pentru a te ajuta cu o părere. Numărul norocos al zilei: 28.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Te sfătuim să ai răbdare și să nu forțezi lucrurile. Lasă totul să decurgă natural. Ce trebuie să se întâmple, fii sigur că se va întâmpla! Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Îți faci griji pentru cei din jur, te încarci cu problemelor lor, însă prea puțin te gândești la tine. Acordă-ți mai multă atenție, petrece mai mult timp tu cu gândurile tale! numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Orice faci te gândești mereu la bani. Nu este nimic greșit, însă te sfătuim să investești mai mult în micile tale plăceri. Niciodată nu vei fi mulțumit oricât de mulți bani vei avea. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Ești irascibil și te deranjează oricine și orice. Nu este o atitutidine potrivită, pentru că riști să-ți strici relațiile. Izolează-te până îți trece starea, pentru a nu te mai răzbuna pe partener sau colegi. Numărul norocos al zilei: 24.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Cândnu te mai simți bine în pielea tale, fă o schimbare! Schimbă coafura, culoarea rujului sau stilul vestimentar. Vei căpăta încredere în tine și te vei simți confortabil! Numărul norocos al zilei: 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top