Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A găsit o geantă în toaleta publică. Când s-a uitat în ea a rămas șocată de ce era acolo

O femeie a rămas mută după ce a descoperit o geantă uitată într-o toaletă publică. Femeia s-a uitat imediat în interior, pentru a găsi detalii despre cea care o uitase. Însă, ea a avut parte de un șoc.

Ce a descoperit femeia în geanta uitată în toaleta publică

În geanta părăsită în toaleta publică se afla un suflețel. Mai exact, un câine chihuahua ajuns la maturitate. Bietul cățel era lipsit de păr și tremura. Femeia a dus imediat cățelul la managerul complexului comercial, în toaleta căruia făcuse descoperirea.

Acesta, împreună cu câțiva angajați, au încercat pe loc să afle al cui este. Au anunțat prin stație și apoi au facut poze pe care le-au publicat pe pagina de Facebook a magazinului.

Cățelul purta un pulover, dar nu avea zgardă sau cip, informeaza Thedodo.com. Oamenii nu aveau cum să îl găsească pe stăpân. Managerul magazinului a sunat la controlul animalelor care au luat cățelul.

„Pare să fie foarte timidă, dar e o scumpete de cățelușă. Câinii care nu au lesă sau cip sunt păstrați aici 96 de ore.”, a mărturisit coordonatorul adăpostului pentru animale părăsite.

Daca nu va revendica nimeni patrupedul, aceasta va fi dată spre adopție. Medicul veterinar care a consultat animalul a stabilit că are 10 ani. Susține că e posibil să fi fost părăsită pentru că stăpânii nu mai aveau bani să o îngrijească sau provine dintr-o familie violentă.

Sursa foto: ciao.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top