Connect with us

Revistateo.ro

Un tânăr a văzut viitorul omenirii! Are un MESAJ terifiant pentru planetă

Stiri

Un tânăr SUSȚINE că a văzut viitorul omenirii! Are un MESAJ terifiant pentru planetă. Culmea: 1 predicție s-a îndeplinit DEJA

Un barbat a reușit să șocheze oamenii din întreaga lume atunci când a declarat că a călătorit în timp și că s-a întors cu un mesaj terifiant despre anul 2018!

Este povestea incredibilă a lui Bryant Johnson, care susține că a reușit să călătorească undeva prin anul 2048, văzând astfel viitorul omenirii.

Citește aici: Declaraţii despre 2018. Carmen Harra avertizează: “Prevăd căderi de guverne şi un dezastru la…” Ce te așteaptă pe tine în funcție de zodie!

Potrivit declarațiilor făcute unor polițiști, bărbatul este ferm convins de faptul că extratereștrii vor veni pe planeta noastră anul viitor și deci, oamenii trebuie să fugă înainte ca aceștia să înceapă să ne conducă planeta.

Citeşte şi Lidia Fecioru, leac MINUNE pentru cei care au diabet

Totuși, Bryant nu a reușit să spună exact data la care se va produce presupusul eveniment nefast.

La analize a reieșit faptul că bărbatul avea o alcolemie de 0.136% și a fost imediat transportat la un centru de detenție.

Culmea, bărbatul a explicat că, de fapt, extratereștrii l-au intoxicat cu alcool pentru a putea călători în timp. Povestea a ajuns pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea, internauții amuzându-se copios pe seama imaginației bărbatului.

Citește aici:

Ai mașină? Guvernul a introdus 2 noi TAXE pentru TOATE mașinile indiferent de vechime! Iar dacă ești din București plătești DOUĂ TAXE din 2018

Declaraţii despre 2018. Carmen Harra avertizează: “Prevăd căderi de guverne şi un dezastru la…” Ce te așteaptă pe tine în funcție de zodie!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top