Connect with us

Revistateo.ro

Puțin cunosc drama teribilă prin care a trecut Gabi Luncă.

Star

Drama neștiută din viața lui Gabi Luncă. Cauza morții este dureroasă

Gabi Lunca si-a dorit enorm sa devina mamica, ba chiar ii promisese lui Dumnezeu ca se va pocai, daca va ramane insarcinata, insa ce a urmat este de-a dreptul cutremurator.

Prima ei fiica a murit la numai doua luni de la nastere, fiind diagnosticata cu encefalita: ”Era neagra la fata, cum e pamantul, era desfigurata. A murit pentru ca n-am putut sa-mi tin juramantul facut”, a povestit artista despre primul necaz care i-a adus multa suferinta. Artista a facut insa multe dezvaluiri in cartea sa, ”Povestea vietii noastre”.

Artista a mai avut o cumpana in 2009, cand a fost diagnosticata cu cancer la san. A plans, s-a speriat, insa cu multa rugaciune si speranta, a reusit sa treaca si prin acest episod, scrie Click!.

“Se poate scapa foarte usor de cancer in ziua de azi. Eu am mers la medic imediat ce am simtit ca este ceva in neregula cu mine. M-am operat, am facut tratament, tot ce au spus medicii, si am scapat. Dumnezeu m-a scapat. Vreau sa le sfatuiesc pe toate femeile sa mearga la un control, macar o data pe an”, a marturisit artista.

„Aceasta boala este foarte grea, am avut momente de disperare. M-am jelit zile intregi, ma uitam la toate hainele si ma intrebam daca ma mai intorc acasa ca sa pot sa le port. Citostaticele au fost insuportabile pentru mine, dar Dumnezeu nu m-a lasat”, si-a amintit artista.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top