Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 octombrie 2017 – LEU

Sunt sigură că tensiunile de pe semnul lor s-au risipit, atâta timp cât trigonul în semne de Foc între Uranus – Nodul Nord – conjuncţia Saturn – Lună Neagră, le aduce şi energia şi starea de spirit de care au nevoie. Într-adevăr, mintea lor se va replia pe poziție analitică, pentru că sunt destul aspecte de analizat.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 22-28 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

O contraforță pe măsură cred însă că sunt sunt trigoaneleminore care implică Nodl Nord, conjuncţia Soare – Jupiter şi conjuncţia Luna Neagră – Saturn, şi care sugerează depăşirea unui moment de criză legat de afaceri, de studii, de munca în străinătate, de boală chiar dar au câștigat doar o bătălie nu și războiul.

Agitaţie mare pe toate fronturile, evenimentele vin în cascadă numai bine să le scoată în evidenţă energia şi priceperea într-ale organizării şi finalizării, în timp record a unor probleme care stagnează de prea multă vreme. Marte în Balanţă le-a dat încă o doză de energie de care tocmai aveau nevoie, dar să nu uite că au dușmani la tot pasul care permanent îi vor provoca.

22, 23 și 25 octombrie, zile benefice pentru Leu

Partea frumoasă este că deşi au o săptămână încărcată, au parte şi de iubire şi de înţelegere şi de sprijin. De comun acord cu partenerul fac ce-şi doresc mai ales că vor să schimbe casa sau apartamentul. Ideea nu este rea dar cred că încă nu este momentul.

Zile benefice 22, 23, şi 25 octombrie. Leii maturi se sprijină unul pe celălalt, în special în acele cupluri în care unul dintre parteneri este suferind. Au zile bune pe 24 şi 25 octombrie, în care pot rezolva o serie de probleme care ţin de sănătate.

Foarte bună susţinere pe parte profesională cu condiţia să fie atenţi la amănunte, pentru că se discută contracte, se discută proiecte, au preznţă de spirit şi idei, singurul lucru la care trebuie să fie atenţi, sunt amănuntele pentru că sunt repuse pe tapet lucruri din trecut care se cer de ceva vreme soluționate. Zile în care vor trebui să fie atenţi – 25 şi 26 octombrie. Vor fi supuşi unor teste pe care nu au voie să le trateze cu superficialitate.

Maturii nu ar trebui să-şi facă probleme pentru locul de muncă, cât ar trebui să se concentreze pe găsirea de soluţii ca să nu dea oameni afară dacă au poziţie de conducere, mai ales pe 24 şi 25 octombrie. Aş spune că pentru ei este foarte bine susţinut segmentul privat, propria afacere.

Ca sănătate rămâne foarte sensibilă axa cardiacă, schimbările frecvente şi bruşte de vreme lovesc mai ales acolo unde sunt tulburări de natură sanguină şi cardiacă, deci odihnă şi relaxare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top