Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 20 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 20 octombrie 2017. Acordați timp persoanelor dragi!

Sfatul zilei 20 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Pune-ți ordine în gânduri și relație! Fă-ți plauri și pe termen lung, dar nu uita să trăiești clipa. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ieși cu prietenii, nu este o zi pe care să o petreci în casă. Profită de această zi pentru a face cadouri și surprize celor dragi. Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Exprimă-te liber și poți obține ceea ce-ți dorești prin muncă personală și ambiție. Este o zi în care rezultatele vin prin răbdare și perseverență. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ești pe drumul cel bun atât timp cât nu dai înapoi și nu te lași influențat de opiniile altora. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu ceda și nu te mai lăsa influențat de părerea altora. Pentru a exista satisfații este bine să faci ceea ce îți dorești. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Rămâi consecvent propriilor dorințe și idealuri! Evită conflictele de orice natură cu cei din jur. Fii un om mai bun în fiecare zi! Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Exprimă-te exact aşa cum simţi, dar ai grijă să nu pari arogant sau intrigator. În schimb, acceptă și părerile celor din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Ocupă-te de activităţi care îți bucură sufletului. Petrece mai mult timp alături de cei dragi. Numărul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Încarcă-ți bateriile cu ajutorul unor activități care te bucură și îți schimbă starea de spirit în bine. Fii mai atent cu partenerul de viață. Numărul norocos al zilei: 25.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Acordă mai mult timp ție și persoanei iubite! Caută să faceți mai multe lucruri împreună și să vă sfătuiți mai des în luarea deciziilor. Numărul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Fii prudent și spune lucrurilor pe nume! Nu te mai abține, pentru că mai devreme sau mai târziu vei răbufni. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Acţionează cu răbdare şi tact și nu lăsa totul la voia întâmplării. Fii atent la detalii pentru că, uneori, ele fac diferența! Numărul norocos al zilei: 19.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top