Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 23 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte!

Sfatul zilei

Sfatul zilei 23 octombrie 2017. Fii un bun ascultător!

Sfatul zilei 23 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Fii un bun ascultător, un bun prieten și un adevărat coleg! La fel cum și ție îți place să fii ascultat, la fel acționează și tu cu cei din jur. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu uita: ce ție nu-ți place altuia nu-i face! Gândește de mai multe ori înainte de a acționa și nu te juca cu speranțele oamenilor! Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Zâmbește și problema e ca și rezolvată! Ia totul cu calm, nu te agita și rezolvarea își va face apariția cât vei clipi. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Acordă mai multă atenție sănătății! Ocupă-te de controalele de rutină, ocupă-te de lucruri care îți bucură viața. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fii cinstit! Întotdeauna vei avea mai mult de câștigat dacă nu ascunzi gândurile și acționeză așa cum își spune inima. Numărul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Nu te baza pe oricine și nu avea încredere în toată lumea! Selectează cu atenție oamenii în care investești sentimente. Numărul norocos al zilei: 26.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Permite fiecăruia să fie aşa cum îşi doreşte să fie, acceptă oamenii cum sunt şi descoperă-le punctele care îi scot în evidenţă. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Concentrează-te pe lucruri care merită cu adevărat! Nu-ți mai consuma bateriile pentru lucruri nesemnificative, pentru că nu vei mai fi productiv. Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Dăruiește-le și celor din jur lucruri care nu îți mai folosesc! Fă un bine și întinde o mână de ajutor. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

mergi direct la ţintă şi nu da înapoi, ţinteşte sus şi nu aştepta să facă altcineva treaba în locul tău, rezultatele vor fi cu atât mai bune dacă accepţi ajutorul celor din jur şi le recunoşti meritele.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Petrece mai mult timp în natură, mergi la un spectacol, la teatru sau operă, citeşte, alege activităţi plăcute sufletului. Numărul norocos al zilei: 9.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top