Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

S-a aflat adevărul despre sarcina Adrianei Iliescu! Ce au descoperit medicii în uter, la operaţie

În anul 2005, Adriana Iliescu uimea întreaga lume şi devenea mamă pentru prima dată, la vîrsta de 66 de ani, în urma unei proceduri de insemniare artificială.

Fetiţa ei, Eliza, a crescut de atunci şi a devenit o adevărată domnişoară.

Doamna Iliescu a acordat un interviu revistei Qbebe.ro, în care a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat când a devenit mamă, ce i-au găsit medicii în uter la operaţie şi cum i s-a schimbat viaţa.

Toată povestea a început în anul 1991, când Adriana Iliescu a aflat din ziar de cazul unei italience care a devenit mamă la vârsta de 60 de ani, cu ajutorul inseminării in vitro.

Au urmat apoi 14 ani de grele încercări. În cele din urmă a ajuns la să primească primul tratament de fertilizare, sub îndrumarea prof. dr. Ioan Munteanu, directorul Maternităţii din Timişoara.

Cativa ani mai tarziu, ea a inceput primul tratament de fertilizare sub indrumarea prof. dr. Ioan Munteanu, directorul Maternitatii din Timisoara.

Cu toate acestea, au fost multe voci care au spus că o femeie de vârsta ei nu poate duce o sarcină la capăt. Unii susţineau că placenta, fiind îmbătrânită, nu poate hrăni copilul cum trebuie. Medicii au avut parte de o adevărată surpriză la cezariană, unde au descoperit…Citeşte continuarea pe huff.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top