Connect with us

Revistateo.ro

Aceste zodii termină luna octombrie în forță!

Horoscop

4 zodii termină luna octombrie ÎN FORȚĂ! Nativii cărora astrele le surâd din plin

Luna octombrie e aproape gata, dar astrele nu au încetat încă să le rezerve suprize nativilor din zodiac.

Octombrie 2017 a însemnat o lună de schimbări majore pentru toate zodiile, experiențe unice, provocări, dar și noroc pentru cei puternici. Octombrie s-ar putea caracteriza, de altfel, o lună a celor puternici. Jupiter a intrat în zodia puterii și pasiunii, a secretelor și a banilor, iar Soarele a intrat de luni în Scorpion.

Cei puternici au căutat adevărul ascuns al lucrurilor și situațiilor. Au fost zile bune pentru unele zodii și zile mai puțin fericite pentru alții.

Cu toate acestea, vor fi 4 zodii care vor încheia acestă lună în forță, pregâtindu-se pentru o lună noiembrie care va veni la rându-i cu tot felul de vești și evenimente. Iată care sunt aceste zodii.

Berbec

Horoscopul ultimei săptămâni din această lună pentru zodia Berbec anunță pasiune în relații și noroc financiar, cadouri și recompense ori vești importante despre câștigurile partenerului de viață, susține astrologul Oana Hanganu.

Vești bune pot primi și Berbecii care au solicitat sau vor solicita un credit, o bursă de studii sau o finanțare pentru o afacere sau un proiect personal. VEZI care sunt celelalte zodii pe huff.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top