Connect with us

Revistateo.ro

Catalog de detoxifiere. Ce mananci in functie de organul pe care vrei sa-l pui pe picioare

Detoxifiere

Catalog de detoxifiere. Ce mananci in functie de organul pe care vrei sa-l pui pe picioare

Catalog de detoxifiere. Fiecare organ in parte trebuie curatat, iar acest lucru, pentru ca organismul nostru sa functioneze, trebuie sa fie facut cu alimentele necesare si multa miscare.

Cuvantul de ordine este moderatia. Poti manca prajituri si alte delicatese atata timp cat nu comiti excese. Corpul nostru are nevoie de mai multe elemente, nu doar de vitaminele din fructe, ci si de proteine sau unele grasimi. Specialistii recomanda alimentele cat mai naturale, neprocesate, cum sunt cerealele integrale. Fiecare organ se poate detoxifia cu ajutorul alimentelor bine alese, care actioneaza pentru ca motorasul sa functioneze din nou.

CITESTE SI: CEAIURI PENTRU DETOXIFIERE

Sangele poate fi curatat cu sfecla rosie, usturoi, legume verzi sau ghimbir. Daca vrei ca, in schimb, sa urmezi o cura de detoxifiere a ficatului, fara a merge la doctor, consuma citrice, avocado, ceai verde si tot ce inseamna legume verzi: de la castraveti si patrunjel la dovlecei.

Merele sunt bune pentru detoxifierea rinichilor, la fel si castravetii, ardeii sau citricele. Nu mai vorbim despre pepeni, care sunt recunoscuti pentru rolul lor detoxifiant, fiind folosit adesea in multe cure de slabire si detoxifiere datorita cantitati uriase de apa pe care o contin.

CITESTE SI:  Cura de DETOXIFIERE si SLABIRE: slabesti intre 3 si 10 kilograme

Cat despre pancreas, broccoli, usturoiul, strugurii, ciresele si fructele de padure sunt medicamentele necesare in cura de detoxifiere.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top