Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 28 ianuarie 2018. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 26 octombrie 2017. Ai grijă la tonul folosit!

Sfatul zilei 26 octmbrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Aveți tendința să vă angajați în mai multe activități simultan. Încercați totuși să nu vă epuizați toate resursele. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Simțiți nevoia de o schimbare pe plan amoros, poate, sau chiar profesional. Există variante pentru orice! Fiți, însă, precauți și nu vă grăbiți în alegeri. Numărul norocosos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Optimismul de care dați dovadă va atrage colegii de partea dumneavoastră. Dacă cineva vă va cere ajutorul nu ezitați să-l oferiți, pentru că ulterior riscați să vi se aducă reproșuri. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Fiți mai atent la discuțiile purtate cu persoana iubită și încercați să îi acordați o atenție mai mare. Dacă cineva va va cere sfatul în legătura cu o problemă sentimentală, încercați să fiți de folos. Numărul norocos al zilei: 26.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Pe plan financiar nu o duceți tocmai bine, însă veți avea parte de un ajutor nesperat. Cu toate acestea, spre seară o ieșire cu prietenii vă va schimba starea de spirit. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Vă lipsește cheful de muncă, motiv pentru care nu vă sfătuim să promiteți finalizarea unor proiecte, pentru că s-ar putea să nu reușiți să vă țineți de cuvânt. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Un prieten apropiat îți poate cere un împrumut sau un ajutor. Dacă știi că poți să-l ajuți nu te eschiva pentru că este vorba de o problemă reală. Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Comunicarea este foarte importantă și dacă vei ști cum să pui problema vei avea de câștigat. Nimeni nu poate ghici motivul pentru care tu ești nemulțumit daca nu vei face cunoscut și motivul. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Starea de nervozitate vă aduce și ceartă acasă. Încercați să vă păstrați calmul și să rezolvați problema. Schimbați ceea ce nu funcționează și relația va reveni la normal. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Este o zi in care esti mai sensibil si ai tendinta de a transforma totul intr-o drama. Pastreaza-ti calmul, pentru ca este abia prima zi a saptamanii si ai multe sarcini de rezolvat. Numar norocos: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Incearca sa schimbi tactica si sa fii dragastos cu persoana iubita chiar daca in ultima vreme va face multe reprosuri. Spre seara veti petrece timpul cu prietenii. Numar norocos: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Nu te lasa influentat si impresionat de cei din jur. Este bine sa-ti sustii parerea ta cu argumente, pentru ca te vei face mult mai bine inteles. Numar norocos: 7.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top