Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2017 – TAUR

Trigonul în semne de foc le dă energia necesară să respire uşuraţi cam toată săptămâna. Veştile sunt bune, încurajatoarea şi dătătoare de speranţe în ce priveşte comunicarea, mai ales cu cei dragi, drumurile lungi, relația cu străinătatea, pentru că lucrurile vor reintra şi ele pe făgaşul lor.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Chiar dacă, aşa cum spuneam, comunicarea nu este extraordinară, este totuşi altceva faţă de ce a fost în primăvară. Ce mă bucură este că stau bine şi la capitolul financiar, fapt care le aduce şi veselia.

30 octombrie le aduce femeilor ceva mai multă încredere în sine, vor simţi nevoia să se destăinuie şi asta este îmbucurător. Pe de altă parte, la muncă, să fie atente că stârnesc duşmănii, ceea ce s-ar putea lăsa cu o schimbare neaşteptată, neplăcută pentru ele, mai ales dacă sunt tinere.

Zile benefice pentru nativii în Taur

31 octombrie ar trebui să fie o zi răscolitoare, deoarece conjuncția Soare – Jupiter face un trigon frumos cu Neptun în Casa speranțelor și a muncii în colectiv, Casa a 11-a şi sugerează agitaţie, descărcări nervoase, mici accidente casnice, dar și o serie de mici provocări cărora vor trebui să le facă față.

1 noiembrie le aduce o nouă atitudine faţă nu doar de credinţă, ci şi faţă de familie şi le amplifică creativitatea. Trigonul minor este foarte util când se pune problema ascensiunii profesionale sau o promovare. Posibil ca talentul pentru relații publice, să îi facă să detecteze complementaritatea dintre oameni. Cum aspectul se formează în tranzit, el poate însemna pentru nativii Taur, un moment social de anvergură, dar și de cotitură pentru realizarea lor profesională și socială.

2 noiembrie scoate în evidenţă frământările interioare, întrebări care demult trebuiau puse, scenarii vizând munca, felul cum decurge activitatea şi relaţia cu cei din subordine.

Lucrurile ar putea să meargă şi mai bine profesional, dacă nu ar avea colegi prea tineri pentru gustul lor ori un şef tânăr care vine şi le dă toată rutina peste cap şi îi destabilizează emoţional.

Pe 3 noiembrie este rândul tinerilor să strălucească. Cum relaţiile cu familia sunt bune, lucrul acesta se reflectă şi în ceea ce fac ei. Posibil ca cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să găsească unul, cei care sunt îndrăgostiţi să-şi facă planuri de viitor, să avanseze profesional sau să-şi găsească un sponsor – cei care lucrează în domeniul artei.

Axa financiară s-a eliberat, iar trigonul Saturn – Uranus sugerează schimbări de concepţie vis-a- vis de resursele materiale, poate vorbi despre un blocaj psihic faţă de instanțele juridice – teama că nu se vor descurca financiar, despre convenţia de pe urma unui partaj, despre probleme financiare cu instituţiile statului, dar şi despre descoperirea unor noi resurse care se vor dovedi ai o adevărată mină de aur undeva legat de străinătate.

Ca sănătate, să fie atenţi cum lucrează cu sursele de electricitate, în mod special,
dar şi la alimentaţia bogată în grăsimi care îi poate duce la spital.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top