Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 24 AUGUST

Stiri

HOROSCOP 24 AUGUST

Horoscop 24 august 2014 – Citeste Horoscopul din 24.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 24 august 2014 – Berbec
Vestea care soseste azi iti cam strica tie planurile si iti taie elanul cu care ai inceput o activitate potrivita acestei zile. Probabil primesti un refuz si cum tot ce ti-ai planificat pentru azi depindea exact de acel lucru, esti tentat sa tratezi totul ca pe un esec lamentabil. Aduna-ti fortele si concentreaza-te imediat asupra altei directii, pentru ca trebuie sa ai tu un plan de rezerva! Daca prima varianta nu a iesit, cauta imediat altceva mai bun de facut sau sustinere in alta parte decat de acolo de unde o asteptai initial.

Horoscop 24 august 2014 – Taur
Desi nu vine cu nimic special in program, ziua aceasta iti inspira un sentiment de bucurie. Primesti vesti bune din toate partile, te poti odihni cat vrei, te ocupi de activitati banale si amuzante de week-end, perfecte pentru starea ta de spirit, incat termini ziua cu senzatia ca a fost sarbatoare! Ai sansa de a vorbi despre ultimele tale realizari, despre tot felul de aspecte care au mers bine in ultima vreme, ca atare uita, macar pentru o zi, de hopuri,d e piedici, de necazuri, pentru ca azi ziua trebuie dedicata lucrurilor vesele si frumoase din viata ta iar acum poti sa descoperi cat de multe merita scoase in lumina!

Horoscop 24 august 2014 – Gemeni
Cand calculezi ce repede se duc banii, te enervezi la maximum, dar incearca sa te calmezi inainte de a lua alte si alte decizii financiare. Risti sa intri intr-o cheltuiala peste puterile tale la primul impuls, si dupa o vreme sa-ti dai seama ca ai aruncat banii pe fereastra. Asa se fac banii, greu si lent, tocmai de aceea trebuie sa-ti calculezi mai bine resursele financiare cand vine vorba de plati mari. Poate nu e acum cel mai bun moment pentru o anumita achizitie sau investitie, ci ar fi bine sa mai faci unele economii si sa stabilesti mai atent prioritatile perioadei. Nu stai chiar asa de bine, momentan.

Horoscop 24 august 2014 – Rac
De unde nici nu te astepti, apare azi solutia salvatoare ce va restabili echilibrul intr-o problema care scapase un pic de sub control. Fii deci atent la tot ce auzi, la sfaturile primite de la ceilalti, la coincidentele care apar in calea ta, pentru ca, printre ele, s-ar putea afla si raspunsul la una din intrebarile tale cele mai apasatoare. Vei descoperi ca nimic nu-i intamplator din ceea ce intalnesti pe parcursul acestei zile, ca atare fii atent la detalii, ca nici nu stii cum trece pe langa tine exact ceea ce aveai nevoie! Stai cu urechile palnie la informatii si totul va reveni la normal.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top