Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 29 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte!

Sfatul zilei

Sfatul zilei 29 octombrie 2017. Ascultă-ți intuiția!

Sfatul zilei 29 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ascultă-ţi intuiţia şi acţionează ferm, calculat şi sistematic în orice direcţie ţi-ai propus. Fii categoric şi nu abandona cursa oricât de greu ți s-ar părea. Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Puneţi ordine în gânduri şi în idei. Planifică-ţi cu atenţie activităţile pentru perioada următoare, pentru a nu intra în Noul An cu probleme nerezolvate. Numărul norocos al zilei: 24.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ține-ți prietenii aproape! Caută să aveți activități împreună, să te destinzi și să știi că în orice moment ai pe cine să te bazezi. Numărul norocos al zilei: 28.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Termină ceea ce ai început! Nu mai abandona la mijlocul drumului! Fii o persoană înţelegătoare şi ajută-i pe cei care îţi solicită sprijinul. Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Canalizează-ţi energia pe activităţi productive, din care să aibă toată lumea de câştigat. Nu fii egoist! Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Apropie-te de oamenii de la care ai ce să înveți! Nu te alia cu persoane care te pot trage în jos. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Exprimă-te mereu așa cum simți, dar fii atent la ton! Spune-ți părerea argumentând și acceptă și opinia celor din jur. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Gestionează cu atenţie gândurile şi emoţiile! Adoptă o gândire pozitivă şi chiar rugăciuni, pentru că vor avea rezultat semnificativ. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Când alergi după doi iepuri nu vei prinde niciunul! Limitează-ți curiozitatea și dorința de a ști tot ce fac oamenii din jurul tău și nu duce vorba mai departe. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu renunţa la ideile tale, dar nici nu te agăţa de ele cu orice preţ pentru că rişti să cazi într-o altă extremă. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Ai încredere în sentimentele şi emoţiile tale! Nimeni nu te va proteja și nu va avea mai multă grijă de tine mai mult ca tine. Numărul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Foloseşte-te cu încredere de latura ta feminină! Aplică tehnicile de la natură pentru a te face plăcută. Numărul norocos al zilei: 19.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top