Connect with us

Revistateo.ro

În urmă cu câțiva ani era nelipsit de pe micile ecrane, iar astăzi a fost ridicat de procurorii DIICOT. Acuzațiile sunt extrem de grave.

Stiri

În urmă cu câțiva ani era nelipsit de pe micile ecrane, iar acum a fost RIDICAT de DIICOT. Este acuzat de contrabandă

Tolea Ciumac a fost reţinut joi dimineaţă de procurorii DIICOT, după o serie întreagă de percheziţii în Bucureşti şi în cinci judeţe.

Tolea Ciumac, reținut pentru contrabandă

Potrivit anchetatorilor, cunoscutul luptător, împreună cu mai multe persoane, este bănuit de contrabandă cu ţigări şi constituirea de grup infracţional.

Perechezitiile au avut loc joi dimineaţă, la prima oră. În urma acestora, cunoscutul luptător Tolea Ciumac a fost ridicat din locuinţa sa din Bucureşti şi dus la Bacău.

A fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău și urmează să fie audiat de către procurori, fiind acuzat de contrabandă cu tigarete şi contituire a unui grup infracţional.

Împreună cu el, au fost reţinute şi duse la audieri peste 10 persoane bănuite de aceleaşi infracţiuni. În casele şi depozitele, care aparţin suspecţilor au fost găsite cantităţi mari de tigarete, dar şi bani proveniţi din vânzarea acestora.

Anchetatorii estimează că prejudiciul se ridică la ordinul milioanelor de euro. După audieri, magistraţii vor decide dacă suspecţi vor fi arestaţi preventiv.

Sursa: stirileprotv.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top