Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cum îți dai seama în ce zodie e o persoană fără s-o întrebi

Află cum îți dai seama în ce zodie e o persoană fără s-o întrebi. Există câteva comportamente, atitudini și fraze-cheie care dau de gol zodia unei persoane. Iată câteva lucruri care se potrivesc de minune!

Cum îți dai seama în ce zodie e o persoană:

Dacă la începutul unei conversații persoana e timidă, iar apoi devine tot mai agitată și vrea să acapareze discuția făcând tot felul de glume care chiar te amuză, ai de-a face cu un Berbec. Mai mult, Berbecii fac multe glume cu tentă erotică de la bun început.

Dacă persoana e rezervată și își concentrează aproape tot discursul pe ceea ce ține de carieră, de familie, de lucruri banale, de zi cu zi, ai întâlnit un Taur.

Dacă te-ai întâlnit cu o persoană care vorbește foarte mult despre realizările sale și se sucește de la o secundă la alta, felicitări, te-ai pricopsit cu un Geamăn!

Dacă observi că persoana din fața ta e profundă și folosește cuvinte bine alese pentru a descrie situații complicate, te-ai întâlnit cu un Rac.

Persoana care își face multe selfie-uri și se laudă non-stop e musai un Leu.

Dacă persoana cu care vorbești pentru prima oară e timidă și tace, dar atunci când spune ceva, fie și o propoziție scurtă care te lasă mască și te pune pe gânduri, ai întâlnit-o pe cerebrala și profunda Fecioară.

Dacă persoana cu care te-ai văzut te tachinează într-un mod care te încântă și e foarte directă, ai găsit Balanța.

Dacă persoana cu care porți o discuție o face pe misterioasa, înseamnă că ai găsit un Scorpion trecut prin toate situațiile vieții.

Dacă ai găsit o persoană extrem de agitată, de pasională, care își dorește să te cunoască pe bune, ai găsit spiritualul Săgetător.

CITEȘTE ȘI: Zodia care cunoaste fericirea abia la batranete

Zodiile care sunt exemplul că APARENȚELE ÎNȘALĂ. Cum sunt de fapt acești nativi

Un Capricorn poate fi recunoscut prin felul său rezervat de a aborda lucrurile. Cel mai probabil va vorbi non-stop despre bani.

Vărsătorul este visător și te va duce în tot felul de lumi fanteziste, pe tărâmuri nebănuite.

În schimb, persoana născută în Pești te va face să te simți confidentul ei din primele clipe. Sinceritatea și buna sa credință sunt debordante.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top