Connect with us

Revistateo.ro

Deși s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Doha, Simona Halep a fost nevoită să se retragă, după o investigație medicală amănunțită.

Star

Planeta, la picioarele Simonei Halep. Tenismena a pus România pe primul loc

Se spune că veștile rele circulă repede, dar iată că și veștile bune fac înconjurul lumii. Simona Halep rămâne prima în clasamentul WTA până la sfârșitul acestui an, o adevărată premieră pentru tenisul românesc din ultimii 25 de ani.

Simona Halep, prima în clasamentul WTA tot anul

Românca noastră a reușit să se mențină pe locul întâi în cel mai important clasament al carierei sale și din cauza jocului slab pe care l-au făcut adversarele sale.

„E un bonus dacă voi termina pe locul 1. Nu mă aşteptam, nu am ştiut că sunt atât de aproape. Credeam că o să termin pe 4 sau ceva de genul… Aşteptăm şi vom vedea ce se va întâmpla. Poate o să am extra noroc şi o să termin pe 1.

Din punctul meu de vedere, a fost poate cel mai bun an, fiind numărul 1 în lume, care a fost obiectivul meu de până acum. Mă bucur de ceea ce am făcut. Închei anul cu multe lucruri pozitive şi cu cel mai mare plus, că am putut să progresez”, a declarat Simona zilele trecute.

CITEȘTE ȘI: ANM a emis COD PORTOCALIU de ninsori pentru anumite județe

O cunoscută cântăreață a suferit un transplant de rinichi: „A fost o chestie pe viață și pe moarte”

Karolina Pliskova, cea care se clasează pe locul 3 în WTA, nu mai este o amenințare pentru Halep, căci a pierdut în fața Carolinei Wozniacki, care se află pe locul 6.

În urma rezultatului de sâmbătă, Simona Halep rămâne pe primul loc WTA şi pe perioada vacanţei, adică va încheia anul 2017 în postura de lider mondial, titrează presa internațională.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top