Connect with us

Revistateo.ro

Pe 1 noiembrie se împlinesc 28 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu. Fiica criminalului a acordat pentru prima dată un interviu.

Star

Fiica criminalului Mihaelei Runceanu, primul interviu după 28 de ani de la moartea artistei

Pe 1 noiembrie se împlinesc 28 ani de la moartea uneia din cele mai îndrăgite artiste ale României, Mihaela Runceanu.

Moartea ei violentă rămâne și astăzi un mister, iar mulți sunt de părere că în spatele crimei altele au fost motivul și nu jaful. Dan Cosmin Ștefănescu avea doar 21 de ani atunci când a primit pedeapsa de 25 de ani pentru uciderea Mihaelei Runceanu.

Puțini știu că acuzatul avea în acea perioadă o fiica de doar câteva luni. Astăzi, tânăra în vârstă de 28 de ani a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Libertatea, despre tatăl ei. Ea a povestit și cum a afectat-o crima produsă în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, din urmă cu 28 de ani.

Fiica criminalului Mihaelei Runceanu, interviu emoționant

„Aveam şapte ani când am aflat că tatăl meu e criminalul Mihaelei Runceanu. Atunci n-am înţeles mare lucru, eram mică. Dar nici n-am povestit cuiva despre asta, mi se părea totuşi grav”, a spus ea.

Desi toata tara il acuza de crima, in adancul inimii ei, tanara a simtit ca tatal ei nu ar fi putut comite o asa fapte atroce.

La eliberarea lui din inchisoare, in 2006, Daniel Cosmin Stefanescu s-a intalnit cu fiica lui.

”Ce mai contează, se mai întoarce timpul? Faptul e consumat”, ar fi fost singurele cuvinte pe care le-ar fi spus barbatul despre moartea Mihaelei Runceanu.

”Mi s-a părut un tip liniştit, care nu bea alcool şi vorbeşte frumos”, a mai spus fiica lui, care a preferat sa isi pastreze anonimitatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top