Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 23 decembrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 31 octombrie 2017. Schimbă-ți atitudinea!

Sfatul zilei 31 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai mai grijă la atitudinea ta! Nu îți poți vărsa furia pe toți oamenii din jurul tău. Riști să pierzi persoane de la care ai cu adevărat de învățat. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ajută și vei fi ajutat! Fii bun în orice clipă, ascultă-i pe cei din jur când simt nevoia să vorbească și vino cu soluții eficiente. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Când simți că locul tău nu mai e acolo, pleacă! Nu te băga cu forța în viețile oamenilor și alege să te implici în activități care îți bucură inima. Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Fă echipă bună cu partenerul de viață! Dacă nu veți fi mereu de acord, dacă nu veți fi mereu de aceeași părere, lucrurile pot degenera. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Învață să-ți ascunzi stările! Atunci când ești trist, starea ta se transmite și la cei din jur. Nu trebuie să treacă toți prin ce treci tu. Poți doar să îți spui apăsarea. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Fii mereu sigur de deciziile pe care le iei! Cântărește cu atenție lucrurile, pune-te în toate situațiile și abia apoi ia o decizie finală. Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Fii un bun ascultător! Dacă cei din jur aleg să se confeseze în fața ta, înseamnă că au încredere. Nu îi dezamăgi! Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Ești încăpățânat! Schimbă-te! Trebuie să accepți că o altă persoană poate avea o părere diferită și poate avea dreptate. Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Iartă, treci peste! Ura este un sentiment urât și ca să nu ajungi să-l simți trebuie să ierți. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Atunci când te simți neajutorat și trist, tu singur te poți ajuta! Mergi la plimbare, vizionează un film bun sau întâlnește-te cu oameni care te bucură. Numărul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Nu renunța la visele tale indiferent de testele la care ești supus! Luptă și vei avea satisfacția că ai reușit prin forțele proprii. Numărul norocos al zilei: 24.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Nu mai pune totul la suflet! Ai și tu destule pe cap ca să te mai încarci cu grijile și problemele altora. Numărul norocos al zilei: 28.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top